To je to što me zanima!

Škoro i Penava u ponedjeljak s Dabrom potpisuju sporazum o suradnji na lokalnim izborima

Ivan Penava, Miroslav Škoro i Nenad Matić iz Zelene liste bit će sutra u Vinkovcima na potpisivanju sporazuma kojom daju podršku Josipu Dabri na lokalnim izborima kao kandidatu za župana
Vidi originalni članak

Josip Dabro koji je prije mjesec dana napustio HDZ u Vukovarsko-srijemskoj županiji na lokalnim izborima će se natjecati za župana i to kao nezavisni kandidat. U ponedjeljak će s političkim partnerima potpisati sporazum o izbornoj suradnji kojom će mu dati podršku na izborima.

Tako će na potpisivanju sporazuma biti predsjednik stranke ''Ivan Penava nezavisna lista'' Ivan Penava, predsjednik Zelene liste Nenad Matić i predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro koji će ujedno i potpisati isti, a uz njih potpisivanju sporazuma prisustvovat će i zamjenik predsjednika i politički tajnik Domovinskog pokreta Mario Radić te glavni tajnik Domovinskog pokreta Darijo Žepina.

Sporazum će potpisati u hotelu Admiral u Vinkovcima.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Stjepan Matić 15.03.2021.

    Prije bi rekao Imovinski pokret, nego Domovinski

  • ravno1 14.03.2021.

    Na narod hr pogledajte zanimljiv tekst "Evo kako Plenković na brojnim funkcijama ostavlja ili kandidira SDP-ove kadrove" koji nabraja nekoliko primjera gdje Plenković na vrlo značajnim funkcijama postavlja ili ostavlja SDP-ove, HNS-ove, HSU-ove i slične lijevo orijentirane kadrove. Pa se naš "dragi" Plenki i njegova kamarila čude da ih masovno napuštaju članovi kojima je jasno da su HDZ i Plenković ekstremna ljevica.

  • ravno1 14.03.2021.

    Čestitke potpisnicima sporazuma. Moramo koristiti sva sredstva kako bi se Plenkoviću i njegovoj kamarili pokazalo što građani Hrvatske misle o njihovoj: 1. ratifikaciji Istambulske konvencije, 2. Potpisu Marakeškog compacta, 3. Krađi 40 tisuća potpisa za referendum o ukidanju Istambulske, 4. Krađi 40 tisuća potpisa za referendum o izmjeni Izbornog zakona, 5. Korupciji na svim nivoima, 6. Izuzetno uspješnoj borbi za zadržavanje posljednjeg mjesta na većini EU tablica uspješnosti itd.

Komentiraj...
Vidi sve komentare