To je to što me zanima!

'U strahu su velike oči, a ja od svog naroda nikada ne bježim'

U nedostatku svoga kandidata, jer još nije svanuo lijep i sunčan dan za objavu kandidature, premijer vodi kampanju protiv ostalih kandidata, napisao je Škoro na Facebooku
Vidi originalni članak

Predsjednički kandidat Miroslav Škoro odgovorio je premijeru Andreju Plenkoviću, koji ga je spomenuo na današnjoj konferenciji za novinare.
- U STRAHU SU VELIKE OČI
Danas smo svjedočili svojevrsnom političkom fenomenu. U nedostatku svoga kandidata, jer još nije svanuo lijep i sunčan dan za objavu kandidature, premijer vodi kampanju protiv ostalih kandidata. Rekli bi naši stari: u strahu su velike oči.
Za razliku od onih, kojima su prirodno okruženje konferencijske dvorane i politički saloni, ima nas koji se najbolje osjećamo među svojim narodom. Staneš pred tisuće ljudi i gledaš ih u lice, a ne se bojati suočavanja s jednim jedinim čovjekom na rivi. Nikada neću bježati od svog naroda, a u Saboru me neće čuvati tjelohranitelji.
O načinima, mjestu i vremenu komunikacije odlučivat ću sam i nitko mi to neće diktirati. Važna je poruka, a ne način na koji se ona prenosi
- napisao je Škoro na Facebooku. 

Idi na 24sata

Komentari 97

  • EUROPE5 03.08.2019.

    Ti si imao prliku u saboru. Sad lagano odlepršaj.

  • wooly 02.08.2019.

    Ja sam mislil da je on pametniji

  • patagonija1 02.08.2019.

    A zbog cega bi bježao kad od njega živiš. Ko bubreg u loju

Komentiraj...
Vidi sve komentare