To je to što me zanima!

Škoro otkazao koncert u Kninu za Oluju: 'Nema razloga za to'

Nakon objave kandidature za predsjednika Republike, Škoro je donio odluku da na dan proslave Oluje neće imati koncert nigdje u Hrvatskoj
Vidi originalni članak

Menadžer Miroslava Škore Miljenko Ćurić jučer je javio gradskim vlastima u Kninu javiti da Škoro, s obzirom na novonastale okolnosti, na proslavi Oluje ipak neće pjevati u njihovom gradu. 

ZAJEDNO RADE VINO "Škoro kuha vrhunski čobanac jer ne zna puno o vinogradima"

Još prošle godine dogovoreno je da Škoro 5. kolovoza bude glavni izvođač na koncertu na središnjem kninskom trgu, ali je pjevač odustao zbog ulaska u izbornu utrku, piše Novi list

DAN OPĆINE Prvi put nakon kandidature: Škoro imao koncert u Baškoj...

- Morao sam obavijestiti zamjenicu gradonačelnika Kristinu Perić da Škoro neće moći 5. kolovoza nastupiti u Kninu. Nakon objave kandidature za predsjednika Republike, Škoro je donio odluku da taj dan neće imati koncert nigdje u Hrvatskoj, zato što ne želi da se ovaj veličanstveni hrvatski praznik na bilo koji način povezuje s predstojećim izborima - rekao nam je Ćurić.

Gradonačelnik Knina Marko Jelić je razočaran. 

KOLEGA ZA KOLEGU Pjevao za HDZ, a sada stao uz Škoru: 'Želim ti svu sreću'

- Izrazito se protivim miješanju proslave Oluje s bilo kakvom politikom i izborima. Zato vjerujem da nije bilo razloga da Škoro ne dođe 5. kolovoza u Knin i normalno odradi koncert koji naš grad financira - rekao je.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 107

  • Papatest 26.06.2019.

    Što ne slave oslobađanje Iloka,Lovasa,Dalja,Belog Manastira,Erduta,Vukovara, Podunavlja to je puno više od Knina

  • KristijanCro 25.06.2019.

    Kakve veze ima unaprijed dogovoreni koncert s kandidaturom i politikom? Koga ce uvrijedit nastupom? Peđu Grbina i Pupovca?

  • škver 25.06.2019.

    Neka piva Marko.

Komentiraj...
Vidi sve komentare