To je to što me zanima!

Škoro otkrio razloge ostavke u Domovinskom pokretu: 'Svi će sve morati obrazložiti na sudu'

Škoro je podnio kaznene prijave protiv bivšega glavnog tajnika stranke Darija Žepine, predsjednika Nadzornog odbora Krešimira Bubala i članice Nadzornog odbora Ljiljane Vuletić
Vidi originalni članak

Više od dva tjedna nagađa se o razlozima neopozive ostavke Miroslava Škore s mjesta predsjednika Domovinskog pokreta koji je time šokirao stranačko vodstvo i članstvo. Neslužbene informacije govore da je bio prisiljen odstupiti zbog 'peglanja' stranačke kartice od strane njegove bliske suradnice, 25-godišnje asistentice Nikoline Brajković. Škoro je na račun stranke navodno kupovao i skupe darove, a svojoj stranci prodao je 1200 butelja vina koja proizvodi, no naplatio čak 5200.

ŠUTIO 15 DANA Oglasio se Škoro: 'Sutra ulazim u ring. Godinama sam baš na današnji dan imao koncerte'

- Nadam se da ljudi koji su to objavili imaju dokumente jer sve što je izgovoreno morat će obrazložiti Državnom odvjetništvu, Državnom uredu za reviziju, Poreznoj upravi i na sudu - rekao je Škoro u intervjuu za Večernji list.

Dodao je da je 29. srpnja Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu podnio kaznene prijave protiv bivšega glavnog tajnika stranke Darija Žepine, predsjednika Nadzornog odbora Krešimira Bubala i članice Nadzornog odbora Ljiljane Vuletić.

'(NE)MILO MOJE' Afera Škorocard: Otkrivamo kako su članovi peglali debitnu karticu Domovinskog pokreta

- Već sam prije upozoravao na nedostatke i nepravilnosti u organizaciji i materijalno-financijskom poslovanju stranke, ali kako se ništa nije poduzimalo, sada tražim da se utvrdi je li to funkcioniralo prema propisima. Osim toga, predao sam Državnom uredu za reviziju prijedlog za provođenje revizije, a 2. kolovoza Poreznoj upravi da provede porezni nadzor nad strankom - otkrio je Škoro.

Idi na 24sata

Komentari 182

  • 06.08.2021.

    Jugo udbaška podmetanja. Za Domovinu Spreman.

  • general lopov 06.08.2021.

    Tako ti je to kad se gomila lopova kapitalaca udruži u nadi da je plijen dovoljno velik za sve, a kad otkriju da su se prevarili u procjeni plijena i da bi neko mogao ostati  praznog džepa, onda jedni druge tužakaju.

  • Hiroo_Onoda 06.08.2021.

    Stranke bi se trebale financirati isključivo od članarine i eventualno od donatora. Nipošto iz državnog proračuna. . . . A ova Škorina ekipa zajedno sa njim i sa plavušom je zrela za Remetinec.

Komentiraj...
Vidi sve komentare