To je to što me zanima!

Škoro prije izborne šutnje: Već i mala djeca znaju što je vlast u stanju napraviti za milijune

Škoro je dodao i kako se čelnici drugih stranka nisu htjeli sučeliti s njime na televizijskim duelima "pod parolom da je to urednička politika" te rekao da Domovinski pokret nikada neće biti problem, nego rješenje
Vidi originalni članak

U Hrvatskoj kako se dijeli plijen, to znaju oni na vlasti i sada javnost vidi što su u stanju napraviti i u što su stanju "uvaliti" hrvatsku  populaciju, sve državljane, iseljenu Hrvatsku, sve kako bi ostali na vlasti, rekao je Miroslav Škoro, čelnik Domovinskog pokreta u završnom obraćanju pred izbornu šutnju. 

- Mislim da su u izbornoj kampanji shvatili svi kako to funkcionira, a od jučer i mala djeca znaju kako to funkcionira - poručio je i dodao kako su Branko Bačić iz HDZ-a i Arsen Bauk iz SDP-a reagirali na njegove izjave. 

POGLEDAJTE VIDEO: Škoro se dva puta učlanjivao u HDZ 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Kada sam otišao iz Sabora, nezadovoljan kako funkcionira, Bačić i Bauk su ostali. Reagirali su kada sam rekao da želim mijenjati Izborni zakon. Ako želimo, Ovršni zakon ćemo riješiti u tri točke, u tri točke se to može riješiti! 'Ajde da i ja malo mašem papirima... Moram otići na tečaj kod Bernardića - rekao je Škoro i podigao isprintan novinski članak o Bauku i Bačiću. 

- Oni bi trebali biti na suprotnim stranama, ali se slaže da ne treba mijenjati Izborni zakon. Slažu se kada su u pitanju ovrhe i referendum, kada su u pitanju njihove povlastice, kada su u pitanju milijuni i milijarde novaca - poručio je. 

'BIT ĆU KAO DAVID' Škorina poruka Plenkiju i Beri: Puno ste mi zala učinili ovih dana, pokvarit ću vam planove

Škoro je dodao i kako se čelnici drugih stranka nisu htjeli sučeliti s njime na televizijskim duelima "pod parolom da je to urednička politika".

- Mi nikada nećemo biti problem, nego rješenje. 

Idi na 24sata

Komentari 115

  • 04.07.2020.

    Škoro drag si mi ko pjevač.Drše tambure to ti najbolje ide.Matu obožavam i uvjek se sjeti pokojnig oca.I uvjek suze plete .

  • 03.07.2020.

    Ma i tebe se bojim Skoro... vec imam traume od ovih kvazi politicara

  • 12 Majmuna 03.07.2020.

    Večernja škola bi malo na vlast.

Komentiraj...
Vidi sve komentare