To je to što me zanima!

Skromni Bandić: Grešan sam i nesavršen, ali i dalje najbolji

Novinari i političari su kao bankari, kad jednom izgube povjerenje, teško će ga vratiti, citirao je Bandić Tenžeru i rekao da je to crta koja se ne smije prijeći
Vidi originalni članak

Drago mi je da smo već 12,5 godina zajedno i siguran sam da ćemo zajedno biti i sljedeće godine, poručio je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić novinarima na novogodišnjem prijemu u  gradskoj palači Dverce.

Bandić je naglasio da je Zagreb prepoznat kao istinska europska metropola, ne samo zbog odgovorne uprave, nego i zbog dostupnosti informacija te analitičkom i istraživačkom novinarstvu. 

'Dosad sam  ionako sve napravio samo s grešnima'

- Politika bez etike i odgovornosti nije politika, a novinarstvo bez istraživanja i otkrivanja događaja i afera nije novinarstvo. To što radite, radite i ubuduće jer je to najbolji način i put da nam pomognete da otkrivamo i ispravljamo greške, dnevno i 'u hodu' - rekao je Bandić poručivši kako je dosad ionako sve napravio samo "s grešnima".  

- Bez obzira što sam grešan i nesavršen, još uvijek sam najbolji - rekao je Bandić.

Bandić je dodao kako 'imamo još dosta za napraviti i pozivam vas da i ubuduće zajedno radimo na prepoznatljivom zagrebačkom štihu i da sačuvamo šarm Zagreba i njegovu ljepotu, kao što smo to činili i do sada'. 

'Novinari i političari su kao bankari'

- Novinari i političari su kao bankari, kad jednom izgube povjerenje, teško će ga vratiti - citirao je Bandić riječi Veselka Tenžere i naglasio da je upravo to crta koja se ne smije prijeći.

Idi na 24sata

Komentari 111

  • Hasenfefer 29.01.2013.

    Bez obzira što sam grešan i nesavršen, još uvijek sam najbolji - rekao je Bandić. Mene samo zanima di je naša lova. Ti svoju grešnost riješi s Bogom, a imam veze za ove dole pa ak nećeš čekati u redu, prek veze dojdeš u središte pakla, gdje vječne vatre gore. Ne znaš kak ta administracija u paklu zna biti naporna. Čak rogati je razmišlja ukinuti. Proklete duše kažu da im je ovo mučenje kao godišnji na BORI BORI s obzirom koliko su živaca izgubili na ulazu. lp Moj izborni slogan "Bandiću di su naši novci". Samo bi htio podsjetiti da Zagreb ima sve najveće u Hrvatskoj (mislim na poreze), plus ne znam koliko se još zadužio zadnjih 20 godina. To su ooooooooooooooooogromni novci. Zagrebom bi trebalo teči med i mlijeko. A nama dijelovi (pazi još uvijek) tramvaja otpadaju, žičara ne vozi a Sljeme je kak ti elitno skijalište. DI JE MOJA LOVA (da nemam ni vodovod, ni kanalizaciju, sad o vrtičima, školama, domovima umirovlj., jeftinom grijanju na paru ne bi ni spominjao) Čovječe pa na što ti ppotrošiš svu tu lovu? Pa ni vrag da sve otiđe na vjenčanja, kumove i sprovode?

  • 29.01.2013.

    Zagrebački ŠTIH i ŠARM? Otišlo odavno. S obzirom koliko nas starih zagrepčana ima, niti ne možemo odabrati drugog gradonačelnika. Izborna baza njegovih je sva tu u Zagrebu.

  • LebronPetrovic 29.01.2013.

    Ako je on najbolji neka proba proći testove za posao u Plivi npr !

Komentiraj...
Vidi sve komentare