To je to što me zanima!

Skupina muškaraca u Splitu pretukla dva LGBT aktivista

Jedan od napadača je udario nogom u leđa Tomislava Ladišića. Tada je Ljubomir Mateljan stao ispred njega. Počeli su ga udarati nogama u glavu, trbuh i leđa
Vidi originalni članak

Skupina od pet, šest muškaraca napala je u noći sa subote na nedjelju dvojicu muškarca na zabavi "Prvi dan lita" u Splitu. Radi se o aktivistima LGBT zajednice.

Kako u priopćenju tvrde lezbijska udruga Kontra i LGBT udruga Rišpet,  napadači su prvo gurnuli, a zatim je jedan od napadača udario nogom u leđa Tomislava Ladišića, nakon čega je on pao na tlo. Tada je Ljubomir Mateljan stao ispred njega kako bi ga zaštitio, a napadači su ga višestruko udarali šakama i nogama u glavu, trbuh i leđa. Pružena mu je liječnička pomoć, ima ogrebotine i hematome po glavi. 

Napadači su pobjegli, a policija istražuje slučaj.

Idi na 24sata

Komentari 84

  • ban_ana8 26.06.2014.

    Ne odobravam nasilje, pogotovo ne ovakvo neizazivano, međutim, mene je strah sama se doma vraćati koliko bolesnika i kriminalaca ima. Nikome se ne moram obratiti, niti ga pogledati da bi me napao. I onda se nađu dva ''aktivista'' koji javno izazivaju nasilje i čude se što su ih napali. Pa znali su da će se to dogoditi, nisu niti prvi ni zadnji ne razumijem. Možda se radi o mazohistima?

  • mlibric 24.06.2014.

    da tolko ne paradiraju ti aktivisti nebi dobivali batine.tko ide po selu dobi po čelu

  • smijem ti se u facu i beljim 24.06.2014.

    Uopće me ne čudi licemjerje homofoba koji podržavaju kukavičluk i napad na slabije i brojčano manje!!To su pravi rvati

Komentiraj...
Vidi sve komentare