To je to što me zanima!

Slat će i dalje: Razglednica je s Kube putovala devet godina

Ana-Marija Biškup (32) razglednice je poslala u rujnu 2007. Očuh je mislio kako su ga zaboravili. Biškupi se namjeravaju vratiti na Kubu jer im je ostala u lijepom sjećanju. Opet će slati razglednice
Vidi originalni članak

Vidjevši sliku raskošnih palmi ispod kojih je parkiran stari auto iz 50-ih godina, moj se očuh oduševio. Odmah nas je nazvao, rekla je Ana-Marija Biškup (32) iz Zaprešića.

U rujnu 2007. godine sa suprugom Branimirom (36) bila je na putovanju na Kubi. Obitelji i prijateljima tada su poslali ukupno 30 razglednica. Na Kubi su bili deset dana, a razglednice su svima stigle i prije nego su se vratili s puta. Nije je dobio samo Ana-Marijin očuh Branko koji je i sam zaposlenik Pošte te ne može vjerovati da je razglednici trebalo devet godina da stigne. Jedino logično objašnjenje cijeloj obitelji je to da se razglednica negdje u našoj ili tamošnjoj pošti zagubila, a nakon što su je pronašli, poslali su je ne obazirući se na davni datum kada je odaslana.

- Cijelo vrijeme očuh je mislio da smo od cijele familije jedino njemu zaboravili poslati razglednicu s Kube. Nikako ga nismo mogli razuvjeriti - rekla je Ana-Marija i dodala kako je očuh napokon odahnuo i može uživati u malom znaku pažnje s njihovog putovanja. Bračnom je paru Kuba do danas ostala u sjećanju kao jedno od najljepših putovanja, iako su proputovali pola svijeta.

- Kuba je fascinantna. To je prava vremenska kapsula. Sjećam se da smo jeli u jednom od najluksuznijih restorana, o oko nas su hodali pijetlovi, kokoši, mačke i ‘žicali’ nas hranu. Nakon što je moj očuh dobio razglednicu i došao s njom k nama u goste, sva su mi se sjećanja vratila. Definitivno ćemo opet otići tamo - rekla je Ana-Marija s kojom se složio i suprug.     

Idi na 24sata

Komentari 45

  • punkufer 29.05.2016.

    opet mi se ide u Ameriku... a i jučer mi se išlo..

  • mestar 29.05.2016.

    Parkirani stari auti iz pedesetih, jer to su jedini auti sto su ostali od Amerikanaca poslije revolucije nisu ni imali drugih nego oni sto su ostali.Nadam se da znaju da u Kubi ne vrijede vise ruski rublji ni jugo dinari.

  • Cukrena 29.05.2016.

    Sad im je puno zanimljivija i vrjednija nego onda..

Komentiraj...
Vidi sve komentare