To je to što me zanima!

Slatina: Buknuo još jedan požar u tvornici 'Bel-dren'

Tijekom dana nije bilo požara niti naznaka da bi se nešto moglo zapaliti pa daske nisu polijevane vodom. Vatra je buknula na drugoj strani dvorišta
Vidi originalni članak

Dok su protupožarni inspektori i policija predvečer obilazili zgarište slatinske tvrtke Bel-dren čija su tri pogona izgorjela u požaru u subotu rano ujutro vatra je buknula na drugoj strani ekonomskog dvorišta gdje su složene ispiljene daske.
Tijekom jutra i prijepodneva tamo nije bilo požara niti naznaka da bi se nešto moglo zapaliti pa daske nisu polijevane vodom.
- Osim drvenih elemenata i zgrada u prvom požaru izgorjeli su strojevi za rezanje furnira, dvije brusilice, dvije četverostrane blanjalice, štuceri i mali ručni cirkulari, a ostale strojeve ćemo reparirati. Sušare će biti osposobljene do konca srpnja, a termo-sušara već sljedećeg tjedna. Pilana će nastaviti proizvodnju, a preostali dio mora se srušiti do temelja - izjavio je vlasnik Bel-drena Mario Bočkaj.
Mario Bočkaj i njegov otac Juraj kupili su tvrtku Bel-dren 2001. i suvlasnici su u jednakim omjerima. Tvrtka pozitivno posluje, prošle je godine ostvarila 306.000 kuna dobiti.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare