To je to što me zanima!

Slatina: Muškarac je u Starom mlinu pronašao mrtvog punca

Tragovi ukazuju da je Marinko Semialjac (49) ušao u devastirani Stari mlin, a potom se okliznuo u dubinu od 4 metra i pri padu zadobio ozljede od kojih je preminuo
Vidi originalni članak

Više od 12 sati trajala je u Slatini potraga za Marinkom Semialjcem (49) koji je u petak nestao iz svog sela. Obitelj ga je najprije potražila kod prijatelja, a kada se ni do noći nije vratio kući u obiteljsku kuću u Sladojevcima njegov je nestanak prijavljen policiji. 

Ni policijska potraga nije dala rezultate, pa se je u subotu krenulo u pretragu sela. Oko 11,40 sati, u unutrašnjosti napuštenog i devastiranog Starog mlina, udaljenog tristotinjak metara od prvih kuća, mrtvo tijelo svoga punca Marinka Semialjca pronašao je njegov zet D.K. (35).

Na mjesto nesreće ubrzo su stigli slatinski vatrogasci koji su tijelo muškarca izvukli iz devastiranog i teško pristupačnog dijela Starog mlina. Tragovi njegovih cipela pokazuju da je Semialjac u zgradu ušao kroz razrušena vrata, a potom se, vjerojatno, okliznuo i pao na betonski pod pored unutrašnjeg bunara, s visine od oko četiri metra. Na njegovom tijelu vidljive su ozljede vratnih kralježaka, pa se sumnja da je smrt nastupila trenutno. 

Policija o ovom slučaju službeno nije obavijestila javnost, tijelo poginulog Semiljca prevezeno je u Opću bolnicu Virovitica gdje će se obdukcijom utvrditi uzrok smrti.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 06.04.2019.

    Ja sam iz Sladojevaca i imam 14 god. Danas sam sa moja 3 prijatelja isao istrazivati taj stari mlin. Bilo nas je prilicno strah. kada smo dosli na treci kat prosli smo kroz vrata i usli u drugu prostoriju. pud je bio jako nesiguran i svakog casa je pogao popucati no na svu srecu nije. iznenada je prasina pala sa tavana i svi smo se smrznuli. zaledila nam se krv u zilama. dok smo trcali dolje vrane su se pocele ponasati jako cudno i pocelo se spremati nevrijeme. ocito je da se tamo odvija neka paranormalna sila. Moja Sucut Obitelji Punca.

  • picuskin 26.02.2012.

    Oće to,oće kada te zet ne voli,lako se okliznaš i bum.

  • dadab 26.02.2012.

    stvarno moje saucesce obitelji ali kaj niste imali pogrebni auto da dodete po pokojnok nego stim srotom koji nije ni za prasce voziti na sajam stvarno mi je zal ali covek vise ne vrijedi ni jeda cent al to je hrvatska tu moze sve

Komentiraj...
Vidi sve komentare