To je to što me zanima!

Slavila godišnjicu braka, udarila ju je žirafa i ubila

JAR: Merikeini psi odlutali su od nje i počeli lajati na žirafu. U blizini je bilo i mladunče te se žirafa uznemirila. Merike je htjela odvući psa od žirafe
Vidi originalni članak

Merike Engelbrecht (25) s obitelji je doputovala u zabavni park u Južnoj Africi gdje su proslavili 50. rođendan njene majke, a ona je sa suprufom Juanom slavila prvu godišnjicu braka. Merike je otišla prošetati svoja dva psa. Ljubimci su odlutali od nje i otrčali žirafama. Pas je počeo lajati, a žirafa se osjećala ugroženo jer je u blizini bilo njezino mladunče. Merike je htjela odmaknuti psa od žirafe. Uznemirena žirafa s oba kopita ju je udarila u potiljak. Djevojka je preminula na mjestu.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • HUMI 13.05.2010.

    Moraš diti ograničen da pse vodiš na takav izlet sa obitelji... Pa nisu išli u park isprid zgrade .Znam ja da neki ljudi svoje kućne ljubimce doživljavaju ko dicu ali što je ludo,ludo je ..

  • crazy-girl87 13.05.2010.

    o bože..prvi put čujem da je nekog ubila žirafa!!nevjerovatno

  • COSA-NOSTRA 13.05.2010.

    Slažem se sa @marin28! Pogotovo je to tribalo bit opasno u nekoj nepoznatoj zemlji di na kraju krajeva ima divljih životinja na sve strane... Tužno ali eto ispalo je nespretno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare