To je to što me zanima!

Slavili na ulicama: Urugvaj je legalizirao prodaju marihuane

Međunarodni stručnjaci još su ranije upozorili kako bi legalizacija marihuane u Urugvaju mogla ozbiljno naštetiti svjetskim ugovorima o zabrani narkotika
Vidi originalni članak

Urugvaj je službeno postao prva država na svijetu koja je legalizirala proizvodnju, prodaju i konzumaciju marihuane. U utorak navečer, nakon službenog izglasavanja zakona, stotine građana okupilo se na ulicama Montevidea kako bi proslavili legalizaciju marihuane

Daily Mail javlja kako će urugvajska vlada pomno paziti na proizvodnju i prodaju marihuane, a svaki građanin će moći kupiti manju količinu.

Međunarodni stručnjaci još su ranije upozorili kako bi legalizacija marihuane u Urugvaju mogla ozbiljno naštetiti svjetskim ugovorima, prema kojima zabrana konzumiranja narkotika mora ostati ilegalna u cijelom svijetu.

Neki urugvajski političari još su u utorak komentirali kako je država pogriješila zbog ovog zakona, dok drugi podupiru ovakvu odluku.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • mariocalabrese 12.12.2013.

    Treba legalizirati sve droge, pocev od heroina da se shebe crno trziste ne bi bilo vise Dilera i njihovih Sefova Reptila???

  • pijevac 12.12.2013.

    sad će im turizam procvast...

  • Keksolino 12.12.2013.

    Besplatni lijek protiv karcinoma. Bravo Urugvaj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare