To je to što me zanima!

Slavimo 5. rođendan: Mali Luka se rodio kad i 24sata

Luka Ivančić rodio se 2. ožujka 2005. godine u Varaždinu. Njegova majka Tamara (30) je tada u rodilištu pročitala prvi broj novina 24sata...
Vidi originalni članak

Mezimac obitelji Ivančić rođendansku proslavu imat će u subotu, a kako kaže mama Tamara, u pripremi je prava fešta. Susjed Goran kuhat će srneći i juneći gulaš, a za najmlađe se spremaju dvije torte, jedna voćna i jedna čokoladna. Posebno veselje za dječake bit će ukrasni autići na vrhu torte. Mali Luka pozvao je sve prijatelje i susjede, a najveća želja mu je dobiti quad koji bi vozio po dvorištu ispred obiteljske kuće.
Luka Ivančić iz Radovca kraj Varaždina danas slavi peti rođendan. Njegova majka Tamara (30), odmah po njegovu rođenju, prelistala je u rodilištu prvi broj 24sata koji je na današnji dan 2005. godine stigao na kioske.
- Majka Karmela donijela mi je prvi broj novina u varaždinsku bolnicu. Dane u rodilištu kratila sam čitajući upravo 24sata, a do danas nisam propustila ni jedan broj - rekla je Tamara, koja u 24sata najviše voli pročitati rubriku News. Suprug Stjepan (34), dodaje, obožava Sport, a mali Luka, koji tek uči slova, voli Zabavnik.
- Luka obožava automobile i motore. S tatom se posebno voli voziti u traktoru pa smo mu, kad smo to primijetili, kupili mali traktor od kojeg se sad ne odvaja - kaže mama Tamara. Luka je, dodaje, živahan petogodišnjak. Obožava kamere i fotoaparate te uvijek spremno pozira. Kao i svaki dječak, igra se s automobilima i kamionima, a soba mu je prepuna igračaka. No osim toga, Luka voli igrati i kompjutorske igre, ali i zapjevati. Na jednoj od obiteljskih fešta, priča mama Tamara, prvi put je pokazao talent za glazbu. Čim je čuo prve taktove poznate pjesme, potrčao je na binu među tamburaše. Pjevač ga je, sjeća se mama Tamara, podigao te je Luka zajedno s njima nastavio pjevati. Svi okupljeni bili su oduševljeni spontanim nastupom malog Luke. Osim pjevanja, slavljenika, kaže Tamara, zanimaju i instrumenti, osobito gitara i orgulje, koje bi volio naučiti svirati.

NAJVIŠE SE VOLI IGRATI S BRATOM, A IMA I CURU ANU
Mali slavljenik će na jesen krenuti u vrtić. Već polako uči čitati iz pisanki brata Matea (6) koje su mu, kako je rekla mama Tamara, posebno zanimljive. Dok je Luka živahno dijete, stariji sin Mateo je, otkriva, povučeniji. No izvrsno se slažu i najbolji su prijatelji. Nisu ljubomorni jedan na drugoga. Luki je stariji brat Mateo uzor u svemu, ali i najdraži partner za igru. Mali Luka otkrio je kako ima djevojku Anu koja živi nekoliko kuća od njega. Ona će, kaže Luka, u subotu biti posebna gošća na proslavi njegova petog rođendana.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • dsulic1 02.03.2010.

    Za sada najbolje i najjeftinije novine.. obavezno ih čitam, sve čestitke nakladniku 24 sata... to je to što me zanima. :-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare