To je to što me zanima!

Ministar: Džakula dolaskom u Knin priznaje legitimnost Oluje

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Slavimo dan pobjede i veselja, a ne naslađujemo se tuđem porazu, kaže ministar Matić te poziva sve da dođu sutra u Knin na skromnu i dostojanstvenu proslavu
Vidi originalni članak

Ministar branitelja Predrag Matić s izaslanicima predsjednika države, Zlatkom Gareljićem i predsjednika Sabora Draženom Pandekom položio je jutros vijence na zagrebačkom gradskom groblju Mirogoj, a prigodom obilježavanja sutrašnjeg Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja.

Vijence su položili ispred spomenika Glas hrvatske žrtve - Zid boli, središnjeg križa u Aleji poginulih hrvatskih branitelja, na grobu prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana i na zajedničku grobnicu za neidentificirane žrtve iz Domovinskog rata.

Ministar Matić kazao je da iako smo pobrkali sve datume, 5. kolovoza moramo smatrati jedinstvenim.

- Našli smo se ovdje dan uoči obljetnice da odamo počasti i prisjetimo se naših suboraca, poginulih i nestalih branitelja i prvog hrvatskog predsjednika. Slavimo dan pobjede i veselja, a ne naslađujemo se tuđem porazu - kazao je Matić te pozvao sve da dođu sutra u Knin na skromnu i dostojanstvenu proslavu.

Matić je komentirao i dolazak Veljka Džakule u nedjelju na svečano obilježavanje akcije Oluja u Kninu.

- Ali, njegov dolazak trebalo je dogovoriti ranije, da se pripreme branitelji na to da će on biti tamo, kazao je ministar. Matić smatra da predsjednik Srpskog demokratskog foruma Veljko Džakula dolaskom na proslavu u Knin službeno priznaje Oluju kao legitimnu osloboditeljsku akciju.

Idi na 24sata

Komentari 175

  • yoco93cro 05.08.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • zackoz 05.08.2012.

    ma ministre kakav đakula pa ja sam mu osobno stavio lisive na gavrinici iznad pakraca pa vi niste normalni ili ste isti ko oni pa da se sutra nešto okrene opet bi klao đakula

  • Veni Vidi Vici 05.08.2012.

    Da li ste se zapitali nekad da nije neka "mudra, promocurna glava" samo iskoristila trenutak i situaciju (1990-1991) a da bi se stvorilo 200 bogatih familija i 4 milijuna "stoke sitnog zuba" ? Nije bitno kako i kakove ce biti posljedice - bitno je da si napunim dzepove i osiguram titulu...Divide et impera, braco Hrvati i Hrvatice. I ostala braco...

Komentiraj...
Vidi sve komentare