To je to što me zanima!

Slavonci ipak neće ostati bez svih linija koje su htjeli ukinuti

Građani su protestirali zbog ukidanja 72 autobusne linije zbog kojih ne mogu stići na odredište ni vratiti se kući. Predstavnici županije i tvrtke Arriva, u srijedu su se zbog svega ipak sastali u Zagrebu
Vidi originalni članak

POGLEDAJTE VIDEO:

Telefoni u gradskim i općinskim upravama Osječko-baranjske županije zvonili su puna dva dana. Građani su protestirali zbog ukidanja 72 autobusne linije zbog kojih ne mogu stići na odredište ni vratiti se kući. 

Predstavnici županije i tvrtke Arriva, koja je linije ukinula proglasivši ih nerentabilnima, u srijedu su se zbog svega ipak sastali u Zagrebu s premijerom Plenkovićem i ministrom Butkovićem.  

Saša Ilić iz Panturista nakon sastanka je kazao kako će sve linije nastaviti prometovati kao i dosad.

- Nastavljen je prijevoz kako je do sada bio. To jest, sve linije koje su bile ukinute se vraćaju nazad u funkciju - rekao je i najavio kako će se nastaviti sastajati s predstavnicima vlasti kako bi radili na rješenju problema za kojeg pretpostavlja da bi se mogao pojaviti i u drugim krajevima Hrvatske. 

Arriva je informaciju o ukidanju linija objavila na svojoj internetskoj stranici 5. veljače, a da o tome prethodno nije obavijestila putnike. Već od idućeg dana vozili su po novom voznom redu, za koji mnogi nisu znali, pa su tog dana zakasnili na posao, u svoje škole, pa i na ranije dogovoreno liječenje.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • Cipelcug 08.02.2018.

    Najme dakle, prekarijat očekuje povećanje mminimalne plaće na 4.000,00 kn netto. I naši penzioneri i umirovljenici očekuju povećanje aktualne vrijednosti mirovibe za 3% pogotovo oni čija je mirovina manja od 3.500,00 kn.

  • GIRIGARI 08.02.2018.

    Kakav uspjeh! Ipak neće! Huar, hura, hura!

  • Zmar116 08.02.2018.

    Pomalo je glupo da nisi u stanju održavati ni autobusne linije,te trčiš u Zagreb da ti Vlada za takvo što dade novac...Cijela Europa je išla naprijed,samo su Slavonci ostali debelo u devedesetima....

Komentiraj...
Vidi sve komentare