To je to što me zanima!

'Slavonci su nezadovoljni, a ja sam previše vezan za Vukovar'

Mislim da vrijeme za vino nije, pogotovo u Vukovaru i Slavoniji. Bit će vremena za vino, odgovorio je gradonačelnik Vukovara na Škorin komentar kako će 'popiti bocu vina' jer je Penava napustio HDZ
Vidi originalni članak

Gradonačelnik Vukovara Ivan Penava napustio je HDZ, a povodom toga i nadolazećih parlamentarnih izbora dotakao se i Miroslava Škore.

ODLAZI ŠKORI Penava izlazi iz HDZ-a i uzet će im najmanje dva mandata?

- Ivan Penava je izašao iz HDZ-a. Moći ćemo se radovati i popiti bocu vina. Do kraja tjedna ćete imati sve artikulirano na papiru - ranije je rekao Škoro, a Penava je imao komentar:

NAKON IZLASKA IZ HDZ-A Penava: Škoro mora postaviti ultimatum Vladi ili ništa od nas

- Mislim da vrijeme za vino nije, pogotovo u Vukovaru i Slavoniji. Bit će vremena za vino. Tko će roniti suze, a tko neće, ne smatram bitnim. Bitan je posao pred nama - kazao je za RTL Danas pa prokomentirao svoj odlazak iz stranke:

- Siguran sam da su Slavonci već neko vrijeme nezadovoljni. I to je za razumjeti. U Slavoniji je sve obezvrijeđeno.

Prokomentirao je mogući odlazak u Vladu i koaliranje s HDZ-om:

- O tom potom. Prvo su vrijednosti i ciljevi. Ono što su moji uvjeti su zahtjevi koje treba ispuniti. Uvijek sam govorio da sam previše vezan Vukovar - zaključio je Penava za RTL.

Idi na 24sata

Komentari 83

  • penzić 29.05.2020.

    a velike brige za vukovar ostavio si i praznu fotelju gradonačelnika.upropastio si sebe ostavio si vukovar na cijedilu ali vratit će ti to narod na izborima

  • 29.05.2020.

    Kao i svi drugi politicari, sve obecavaju dok se domognu saborske place i fotelje. A kad im se to ostvari onda ko i svi drugi misle ko j..e Hrvatsku i Hrvate meni je dobro a vi se snadite sami.

  • skofun 29.05.2020.

    Jadan će biti taj napredak koji se zasniva na lustracijama i domovinskim zahvalnostima... to je jedino dobro za penzionere i uhljebe

Komentiraj...
Vidi sve komentare