To je to što me zanima!

FOTO Pogledajte privođenje krijumčara migranata koji su se tijekom bijega zabili u policiju

Nakon što ih je ispitao državni odvjetnik svi su izvedeni pred sudca istrage Županijskog suda u Slavonski Brod, koji je na temelju prijedloga odvjetništva izrekao kaznu pritvora u trajanju od 30 dana
Vidi originalni članak

Pred državnim odvjetnikom Općinskog državnog odvjetništva u Slavonskom Brodu u subotu se o kaznenom djelu krijumčarenja ljudima izjasnilo pet osumnjičenih krijumčara.

 Pogledajte video

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dvojica državljana Rumunjske koji su osim tog kaznenog djela izazvali i prometnu nesreću kod Nove Gradiške na izlasku na A3, zatim bijeg s mjesta nesreće u polja, dva državljanina Srbije i jedan državljanin Moldavije. Sva petorica se terete za nezakoniti prijevoz migranata s ciljem ostvarivanja imovinske koristi.

Nakon što ih je ispitao državni odvjetnik svi su izvedeni pred sudca istrage Županijskog suda u Slavonski Brod, koji je na temelju prijedloga odvjetništva izrekao kaznu pritvora u trajanju od 30 dana, točnije dok se ne okončaju istražne radnje kako bi se utvrdilo da li su kazneno djelo počinili iz koristoljublja.

UHITILI DVA RUMUNJA VIDEO Objavili detalje drame u Novoj Gradiški: Autom punim migranata zabili se u policiju!

Neslužbeno doznajemo da će nakon okončanja dokaznog postupka suđenje biti na Općinskom sudu u Slavonskom Brodu, te da su kazne zatvora za osnovni oblik od jedne do osam godina, za kvalificirani oblik, vožnja u neprimjernim uvjetima, kazna može iznositi od tri do dvanaest godina zatvora.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • Maggie07950 12.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju ---> NU21.FUN

  • samocenzura 10.02.2024.

    tako nam i treba kada imamo granice otvorene,vojska treba da cuva granice ,sve dok bude policija setala po gradu nema tu srece.

  • ramokatolik 10.02.2024.

    to nije za zatvor to je za El.stolicu

Komentiraj...
Vidi sve komentare