To je to što me zanima!

Sletili u Dravu s ukradenim autom, sad su dobili prijave

Svi su uspjeli isplivati iz rijeke bez ozljeda, a sva četvorica od prije su poznati policiji zbog većeg broja kaznenih i prekršajni djela
Vidi originalni članak

Međimurska policija je u utorak dovršila kriminalističko istraživanje vezano uz krađu automobila, bježanje policiji te slijetanje u Dravu. 

Podsjećamo da se osumnjičeni 19-godisnji mladić s područja varaždinske županije u utorak oko 2.45 između naselja Donji Vidovec i Donja Dubrava, nije zaustavio ophodnji Policijske postaje Prelog. Došavši u Donju Dubravu nastavio je vožnju šljunčanim putem uz lijevu obalu rijeke Drave, gdje je sletio u rijeku. 

Utvrđeno je da je upravljao vozilom prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom te je uhićen i uz optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja priveden na Općinski sud u Čakovcu, Prekršajni odjel, gdje je rješenjem određeno zadržavanje do 15 dana nakon čega je predan u zatvor, u Varaždinu.

NESREĆA U MEĐIMURJU Ukrali auto, bježali policiji pa sletjeli u Dravu: Nisu ozlijeđeni

Nakon očevida, vozilo je predano vlasniku.          

Na mjesto događaja upućena je Javna vatrogasna postrojba grada Čakovca, čiji ronioci nisu pronašli osobe u vozilu. Pregledom okolice pronađene su tri osobe koje su isplivale iz rijeke, maloljetnik za kojim je raspisana potraga i 24-godišnjak s područja varaždinske županije i maloljetnik s područja grada Čakovca (sve tri osobe neprijavljeno borave na širem području grada Čakovca).

Zatečene osobe vozilima hitne pomoći prevezene su na liječnički pregled u Županijsku bolnicu Čakovec gdje je utvrđeno da nisu ozlijeđene, nakon čega su dovedene u službene prostorije Policijske postaje Prelog. Sve četiri osobe su od ranije poznate policijskim službenicima zbog većeg broja evidentiranih kaznenih djela i prekršaja. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Slovenac xtrem 28.04.2021.

    E da su brave bar zakazale...

  • crazy mind 28.04.2021.

    tam krajem 70-ih su kajtazijevi okupirali Jelacic plac. nisi mogel prek trgaca prec a da te ne vlecu za rukave da kupis rostilj, udjelis neki dinar siromaku itd itd. onda su jen dan drugovi u plavom odlucili uvesti malo reda. dok si rekel keks na trgu ni bilo ni jednog i nesu se vise vrnoli. jes da su drugovi u plavom znali i nas onak "odgojno i preventivno" navostit ali eto imali su i oni svetlih trenutkov 😁

  • 28.04.2021.

    Premale su im socijalne naknade i dječji dodaci, pa moraju krasti kad već ne rade!! Ali bitno da su u zločinačko agresorskoj koaliciji!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare