To je to što me zanima!

'Sletio je s ceste, prednji kraj je skroz skršen, otpao mu je kotač'

Na autocesti A1 između čvorova Zadar 1 i 2 auto britanskih registracija sletio je s ceste nakon čega su putnici preveženi u bolnicu. Zasada nije poznata težina ozljeda
Vidi originalni članak

Cijeli prednji kraj je totalno skršen, otkinuo mu se lijevi kotač, a auto je završio na zaustavnoj traci, opisao je čitatelj izgled automobila britanskih registracija koji je oko 17.40 sletio s autoceste A1 između čvorova Zadar 1 i Zadar 2 u smjeru Zagreba.

Iz zadarske policije rekli su kako su putnici preveženi u bolnicu, ali još uvijek nije poznata težina ozljeda.

Zasada je poznato kako je u nesreći sudjelovao jedan automobil britanskih registracija. Zbog nesreće je između čvorova Zadar 1 i 2 u smjeru Zagreba zaustavljen promet, a ponovno je pušten u 18.45.

- Padala je jaka kiša pa vozač vjerojatno nije prilagodio brzinu uvjetima na cesti. Hitna je brzo reagirala, a vidio sam i kombi cestovne službe - dodao je čitatelj.

Više informacija slijedi nakon očevida.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • cibalitanac11 01.09.2020.

    To je neki nas koji se pravi englez!

  • nepoznati čovjek 31.08.2020.

    igrao se shumachera sa ćelavim gumama..

  • jorgen 31.08.2020.

    Meni nije jasno zašto je Britancima uopće dozvoljeno voziti po našim cestama s obzirom da njihova vozila imaju upravljač na desnoj strani. Preglednost kod preticanja, kao i mnoge druge situacije u prometu morale bi biti povod za reviziju odluka o dopuštenim vozilima. S jedne strane znaju vozilima tražiti dlaku u jajetu, a s druge strane dopuštaju da vozač uopće ne vidi situaciju u prometu jer je na drugoj strani. Licemjerno, nekonzistentno i krajnje opasno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare