To je to što me zanima!

Sletio s ceste i autom udario u krov kuće, vatrogasci rezali lim

Mladić je bio za volanom Passata i u jednom trenutku je zbog prevelike brzine i lokvi na cesti mokroj od kiše izgubio kontrolu nad autom. Završio je u bolnici s teškim ozljedama
Vidi originalni članak

Mladić (27) koji je sletio s ceste u Crivcu, selu u blizini Drniša, teško se ozlijedio i prevezen je u splitsku bolnicu. Neslužbeno doznajemo kako se ne radi o ozljedama opasnim po život.

Mladić je bio za volanom Passata i u jednom trenutku je zbog prevelike brzine i lokvi na cesti mokroj od kiše izgubio kontrolu nad autom. Sletio je s ceste i udario u krov kuće u podnožju ceste. O silini udara najbolje govori činjenica da su ga vatrogasci morali izvlačiti iz auta.

Mještani Crivca rekli su nam da je to već tko zna koja prometna nesreća na istom mjestu, i to iz razloga što je cesta ulegnuta i nakon svake kiše stvaraju se ogromne lokve:

- Na tom dijelu ceste, u dužini dvjestotinjak metara, bude i do pola metra vode na cesti. Već pet godina šaljemo dopise Hrvatskim cestama, Županiji, slali smo dopise i u ministarstvo u Zagreb, ali bez ikakvog rezultata. A upravo na tom dijelu ceste u blizini su kuće, djeca se tu igraju, idu u školu. Imamo i fotografije već nekoliko slupanih auta na istom mjestu. Nadamo se da će napokon netko reagirati, rekao nam je jedan mještanin Crivca.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • nori 🖖 26.11.2018.

    Mladić voze a starije na pregled

  • no_country_for_old_men 26.11.2018.

    bahata i prebrza vožnja uzima žrtve ...ako sad nije nešto naučio onda neće nikada...

  • ja92 26.11.2018.

    .Nije Crivc nego Crivac i shodno tome se ne piše Crivca nego Crivaca

Komentiraj...
Vidi sve komentare