To je to što me zanima!

Sletio s ceste i pobjegao, u autu ostavio ženu i dijete

Vozač J.Z. u srijedu je svojim BMW-om vozio po Prečnom kod Ivanić Grada. Sletio je s ceste i pobjegao. Žena je teško, a dijete lakše ozlijeđeno
Vidi originalni članak

Vozač J.Z. (30) u srijedu je svojim BMW-om riječkih tablica vozio po Prečnom kod Ivanić Grada. U lijevom nepreglednom zavoju, zbog brzine je sletio s ceste niz padinu i udario u tlo. Lakše se ozlijedio. S njim su u autu bili i žena R.Š. (30) i njeno 3-godišnje dijete. J.Z. je nakon nesreće pobjegao iz automobila i s mjesta nesreće. Ostavio je teško ozlijeđenu ženu i dijete, koje se lakše ozlijedilo. Policija ga je kasnije našla. Zaradit će nekoliko prekršajnih i kaznenih prijava. Nije imao ni vozačku.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • CoRny_ 24.09.2010.

    iss, po naslovu nisam opce skuzil da je rijec o njegovoj zeni i djetetu.... koji lik! mislim da taj brak nece trajat. cak ni ono, samo zbog djeteta.... fraer je lupil dno dna!

  • Sofi 24.09.2010.

    Koji jadnik, bijednik i gubitnik. Jadna ta žena koja ima takvog luzera i jadnika za muža. Dabogda ga duplo kaznili za nepružanje pomoći unesrećenom i to svojoj ženi i djetetu. Koji bijednik!!!

  • tajnamoja 24.09.2010.

    Možda je žurio na sastanak :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare