To je to što me zanima!

Sletjeli s ceste: Izašao je iz zatvora i poginuo u prometnoj

Auto s četiri putnika sletio je s ceste na Pašmanu. Sudar nije preživio Elvis Gregov koji je nedavno izišao iz pritvora zbog podizanja novca s ukradenim karticama
Vidi originalni članak

Ne mogu o tome razgovarati i ne znam što se uopće dogodilo, rekao nam je otac poginulog Elvisa Gregova (43) iz Preka na otoku Ugljanu blizu Zadra.

Gregov je život izgubio u prometnoj nesreći oko 3.30 sati u Ždrelcu na Pašmanu, koji je s Ugljanom spojen mostom. Bio je putnik u Opel Astri s još trojicom. Vozio je Mario B. (27), koji je lakše ozlijeđen, a izmjerili su mu 1,4 promila alkohola. Lakše ozljede dobio je i Dino N. (24), a Darko G. (40) prošao je bez ozljeda.

Svi su s otoka Ugljana te su vozili na Pašman. Navodno su u vožnji kroz Ždrelac okrznuli rubnjak, zbog čega je vozač izgubio nadzor nad vozilom pa su sletjeli izvan ceste. Gregov je umro na mjestu, a dvojici lakše ozlijeđenih pomoć je pružena u zadarskoj Općoj bolnici.


Vozač Mario B. zadržan je u policiji na ispitivanju.
Elvis Gregov nedavno je izišao iz pritvora zbog podizanja novca s ukradenim karticama. U pritvoru je proveo mjesec dana.

Idi na 24sata

Komentari 146

  • MAX 2010 03.05.2016.

    Labrador-retriver usred smetlišta(daske,otpad) - na lančugi !???

  • IgorAhmetovic 03.05.2016.

    Brzo se živi

  • hellokitty28 03.05.2016.

    Ma svi ste vi "poštenjačine", sramite se svojih komentara! Kakva vas tek karma čeka, kad iz vas pršti toliko zlo i bezobrazluk.

Komentiraj...
Vidi sve komentare