To je to što me zanima!

Sletjeli u kanal i udarili u most: Žena poginula, vozač u bolnici

Prema neslužbenim informacijama, smrtno je stradala jedna mlađa osoba, a druga je prevezena vozilom Hitne pomoći u Opću bolnicu Virovitica. Uzrok nesreće će se utvrditi očevidom
Vidi originalni članak

Tridesetogodišnja žena smrtno je stradala u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u srijedu ujutro, oko 4,10 sati, u Nazorovoj cesti u Koriji kod Virovitice, izvijestila je Policijska uprava virovitičko-podravska.

Vozilo marke Volkswagen, tip Passat, kojim je upravljao 21-godišnjak, iz još je neutvrđenih razloga zahvatilo putnu bankinu i sletjelo u putni jarak, prednjim dijelom udarivši u betonski putni most. Uslijed trenutnog zaustavljanja došlo je do prevrtanja vozila na desni bok i krov vozila.

Za izvlačenje i oslobađanje iz vozila nastradalih, koji nisu koristili sigurnosni pojas, bili su angažirani djelatnici vatrogasne postrojbe, a liječnici se bore za život teško ozlijeđenog vozača, javlja icv.hr.

Policija je izvijestila da je ta prometna nesreća druga s poginulom osobom na području Virovitičko – podravske županije ove godine te druga u kojoj su mladi vozači u samo jednoj noći uzrokovali slijetanja vozila s ceste s teško nastradalim osobama.

S obzirom na to policija poziva sve sudionike u prometu na povećani oprez u prometu i dosljedno poštivanje svih prometnih pravila i prometnih propisa, a posebno mlade vozače koji dodatnim oprezom moraju nadomjestiti nedostatak vozačkog iskustva.

Foto: Čitatelj/ICV

Idi na 24sata

Komentari 29

  • 23.05.2018.

    ko ce sad odstopat kanal ??

  • 23.05.2018.

    Slijetanje u kanale znači sigurnu smrt! To je velika sila, čak i pri maloj brzini. Kanale treba premostiti, ugraditi one rešetkaste ploče i onda bi posljedice u slučaju zanošenja vozila sa ceste bile puno manje!!!

  • be yourself 23.05.2018.

    Riješio se žene.

Komentiraj...
Vidi sve komentare