To je to što me zanima!

Sletjeli u odvodni kanal pokraj ceste, vozači teško ozlijeđeni

U nedjelju kod Slavonskog Broda vozač(49) Passata, bez položenog vozačkog ispita i pod utjecajem alkohola (1.95 promila) neregistriranim autom sletio je u odvodni kanal
Vidi originalni članak

U samo sat vremena u nedjelju popodne između 17 i 18 sati u dvije prometne nesreće dva su vozača zadobila teške ozljede, a sve zbog neprilagođene brzine i slijetanja u odvodne kanale pored prometnica. 

U nedjelju oko 17 sati kod Klokočevika nedaleko Slavonskog Broda vozač(49) osobnog automobila "Passat" slavonskobrodskih registarskih oznaka, bez položenog vozačkog ispita i pod utjecajem alkohola (1.95 promila), automobilom, koji nije bio ni registriran i tehnički pregledan, brzinu kretanja nije prilagodio smanjenoj vidljivosti i preglednosti, te je uslijed kočenja sletio preko travnate bankine u odvodni kanal. Sa teškim ozljedama vozač je prevezen u bolnicu u Slavonskom Brodu i zadržan je na liječenju. 

Samo sat kasnije, kod mjesta Banićevac, na novogradiškom području, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila teške ozljede. Do prometne nesreće je došlo kada 56-godišnji vozač upravljajući osobnim automobilom "Opel vectra" požeških registarskih oznaka, a bio je i pijan(0,99 promila), brzinu kretanja svog automobila nije prilagodio osobinama i stanju na cesti, zavoju udesno i mokrom kolniku, te mu se pri ulasku u zavoj udesno vozilo zanijelo i sletjelo u putni kanal. Vozač je teže ozlijeđen i zadržan je na liječenju u bolnici u Novoj Gradiški. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare