To je to što me zanima!

Slično slučaju McCann: Curica (3) nestala iz obiteljskog doma

Australija: Roditelji su prijavili nestanak Chloe Campbell u četvrtak ujutro. Nije bila u sobi, a prozor je bio otvoren. Na krovu auta ispod prozora, vidljiv je otisak stopala
Vidi originalni članak

Australska policija traga za trogodišnjom djevojčicom koja je nestala noćas iz obiteljskog doma na jugoistoku Queenslanda . Policija vjeruje da je riječ o otmici, piše Daily Mail.

Nestanak Chloe Campbell roditelji su prijavili u četvrtak oko 7 sati. Djevojčica je nestala iz svog doma u ulici Ridgeway koja se nalazi u gradiću Childers. U gradu živi oko 1500 stanovnika.

- Chloe je na sebi i mala narančaste hlače i žutu majicu sa slikom leptira i pčela. Moguće je da uz sebe ima plavu plišanu igračku i sivu deku - stoji u opisu.

Podsjeća na slučaj nestale Madelaine McCann

Već su se pojavile usporedbe s otmicom Britanke Madeleine McCann koja je nestala iz obiteljskog stana u Portugalu 2007. U to vrijeme, također je imala tri godine, a do danas nije pronađena.

Na krovu auta , preko kojeg se mož e ući u njenu sobu, vidi se otisak stopala. Iz sobe je nestala deka i plišana igračka, rekla je novinarima bliska prijateljica obitelji

Melissa Small, bliska obiteljska prijateljica, kazala je da je prozor u sobi od djevojčice bio otvoren , a bio je upaljen i 'baby alarm'.

- Roditelji su sinoć stavili Chloe na spavanje. Gledali su televiziju i zaspali oko 1 sat ujutro. Kad su oko 7 sati ušli u njenu sobu, djevojčice nije bilo. Na krovu auta se , preko kojeg se mož e ući u njenu sobu, vidi otisak stopala . Iz sobe je nestala deka i plišana igračka - rekla je Small.

Djevojčica je bjelkinja, visoka 100 centimetara i ima svijetlosmeđu kosu dužine do ramena.

Pretražuju od kuće do kuće

Policija uz pomoć helikoptera pretražuje okrug u potrazi za djevojčicom. Istražitelji i brojni volonteri traže od kuće do kuće u nadi da će ju pronaći.

Početkom siječnja u Queenslandu su nestali četverogodšnja Eeva Dorendahl-Hutchings i njezin otac Greeg Hutchings. Policija ih je 17 dana kasnije pronašla mrtve.

Idi na 24sata

Komentari 63

  • 101Z 11.04.2014.

    Vratila se! Sve je ok!

  • luka nola 10.04.2014.

    Ovo je bilo jako dobro isplanirano zato,nažalost,čisto sumnjam da će potraga polučiti pozitivan ishod.Ali sretno od srca.

  • bklf 10.04.2014.

    zalosno i tuzno da netko ima toliki mali moral da krade djecu

Komentiraj...
Vidi sve komentare