Obavijesti

News

Komentari 63

Slično slučaju McCann: Curica (3) nestala iz obiteljskog doma

Slično slučaju McCann: Curica (3) nestala iz obiteljskog doma
4

Australija: Roditelji su prijavili nestanak Chloe Campbell u četvrtak ujutro. Nije bila u sobi, a prozor je bio otvoren. Na krovu auta ispod prozora, vidljiv je otisak stopala

VIDEO

Australska policija traga za trogodišnjom djevojčicom koja je nestala noćas iz obiteljskog doma na jugoistoku Queenslanda . Policija vjeruje da je riječ o otmici, piše Daily Mail.

Nestanak Chloe Campbell roditelji su prijavili u četvrtak oko 7 sati. Djevojčica je nestala iz svog doma u ulici Ridgeway koja se nalazi u gradiću Childers. U gradu živi oko 1500 stanovnika.

- Chloe je na sebi i mala narančaste hlače i žutu majicu sa slikom leptira i pčela. Moguće je da uz sebe ima plavu plišanu igračku i sivu deku - stoji u opisu.

VIDEO

Podsjeća na slučaj nestale Madelaine McCann

Već su se pojavile usporedbe s otmicom Britanke Madeleine McCann koja je nestala iz obiteljskog stana u Portugalu 2007. U to vrijeme, također je imala tri godine, a do danas nije pronađena.

Na krovu auta , preko kojeg se mož e ući u njenu sobu, vidi se otisak stopala. Iz sobe je nestala deka i plišana igračka, rekla je novinarima bliska prijateljica obitelji

Melissa Small, bliska obiteljska prijateljica, kazala je da je prozor u sobi od djevojčice bio otvoren , a bio je upaljen i 'baby alarm'.

- Roditelji su sinoć stavili Chloe na spavanje. Gledali su televiziju i zaspali oko 1 sat ujutro. Kad su oko 7 sati ušli u njenu sobu, djevojčice nije bilo. Na krovu auta se , preko kojeg se mož e ući u njenu sobu, vidi otisak stopala . Iz sobe je nestala deka i plišana igračka - rekla je Small.

Djevojčica je bjelkinja, visoka 100 centimetara i ima svijetlosmeđu kosu dužine do ramena.

Pretražuju od kuće do kuće

Policija uz pomoć helikoptera pretražuje okrug u potrazi za djevojčicom. Istražitelji i brojni volonteri traže od kuće do kuće u nadi da će ju pronaći.

Početkom siječnja u Queenslandu su nestali četverogodšnja Eeva Dorendahl-Hutchings i njezin otac Greeg Hutchings. Policija ih je 17 dana kasnije pronašla mrtve.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 63
VIDEO

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!
RADARSKE SLIKE

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!

DHMZ je ranije objavio upozorenje i žuti alarm za grmljavinsko nevrijeme za sve regije u Hrvatskoj osim za dvije. Sad su to promijenili i samo gospićka regija označena je zelenom

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...
PROGNOZA

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...

Za četvrtak i petak prognoziraju dosta nestabilno vrijeme, pogotovo četvrtak kad je za skoro cijelu Hrvatsku upaljen žuti alarm zbog grmljavinskog nevremena
Užasi masakra u Borovu Selu: Četnici su ubili 12 hrvatskih policajca. Koristili su i sjekire...
TUŽNA OBLJETNICA

Užasi masakra u Borovu Selu: Četnici su ubili 12 hrvatskih policajca. Koristili su i sjekire...

Tukli su me, odvodili na neko stajsko đubre da me zakolju, stavljali mi nož pod vrat pa opet tukli. Gubio sam svijest više puta a onda se probudio ostavljen u nekom dvorištu, ispričao je svojedobno Ivan Komšić...