To je to što me zanima!

Sliku premlaćivanja stavila na Fejs da promijeni zakon

Sarah Walsh (21) objavila je na sliku ozljeda koje joj je nanio prijateljičin dečko nadajući se da će sa istomišljenicima promijeniti pravosudni sustav
Vidi originalni članak

Britanska studentica Sarah Walsh (21) na internetu je objavila fotografiju svojih ozljeda nakon što je sud blago kaznio njenog napadača. Dečko njene najbolje prijateljice, Terry Day (40), slomio joj je u ožujku nos, jagodičnu kost i čeljust te ju bacio preko sobe jer je stala u prijateljičinu obranu. Day je priznao napad, no dobio je 90 dana uvjetne kazne, 200 dana društveno korisnog rada, 800 kuna sudskih troškova i oko 6.000 kuna naknade Sari. U Britaniji je inače kazna za nanošenje tjelesne ozljede do pet godina zatvora. Djevojka se nada da će istupiti i ostali koje je pravni sustav razočarao te da će ga možda javnim pritiskom promijeniti.
- Gotovo me ubio. Potrgao mi je i ligament u ramenu dok me bacio preko sobe. Imala sam šavove u glavi i modrice po cijelom tijelu. Napukao mi je bubnjić i nateklo oko. Zbog napada imam i posttraumatski stres. Sud nije napravio ništa. Gdje je pravda - pita se Sarah i napominje da Facebook grupom želi pomoći drugima koji su prošli što i ona.
- Samo sam htjela pomoći prijateljici koju je napao dečko. Bio je živčan jer taksi nije došao na vrijeme i počeo tući Chelsea. Najbolja mi je prijateljica i nisam to mogla promatrati - kaže Sarah koju čeka plastična operacija kako bi uklonila sve ožiljke.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Zeljk0 17.12.2009.

    sudac je uzoran katolik i Hrvat, glasa za HDZ...

  • Gia 17.12.2009.

    rijetki su oni koji bi učinili ono što je ona učinila... pokušala je obranit prijateljicu, a ne samo promatrati kao što to neki čine... kazna koju je idiot dobio je sramota za sud, ali eto sad se vidi da nisu samo hrvatski sudovi nepravedni, to je tako svuda u svijetu

  • buca00 17.12.2009.

    Takve mačo frajere najviše volim, pogotovo kad ih zakon štiti umjesto kažnjava. Bravo za sud.

Komentiraj...
Vidi sve komentare