To je to što me zanima!

Sljedeći tjedan u Zagrebu čak i do -15°, tijekom vikenda snijeg

Ako je za vjerovati dugoročnim prognozama, sljedeći će tjedan u pojedinim našim krajevima doista biti leden. Norveški meteorološki institut najavljuje 'opake' minuse
Vidi originalni članak

Prema izračunu njihovih računala, u Zagrebu bi prve snježne pahulje mogle pasti sa subote na nedjelju, dok se tijekom tjedna očekuje pad temperature u noćnim satima čak i do -15 Celzijevih stupnjeva.

Ledeno će, po svemu sudeći, biti i u drugim krajevima, pa se tijekom tjedna i u Rijeci očekuje -9, u Osijeku -10, u Dubrovniku -10...

Gotovo identične uvjete najavljuje i Državni hidrometeorološki zavod, a svakako treba istaknuti da je Meteoalarm izdao takozvano narančasto upozorenje za pojedine naše krajeve.

Naime, u petak se očekuje olujna bura te sjeverni vjetar s mogućim orkanskim udarima, a posebno trebaju na oprezu biti na području Dubrovnika (moguć i snijeg), Gospića, Knina, Osijeka, Rijeke i Splita.

Dubrovnik i okolica bi već u petak mogli dočekati prvi snijeg.

Screenshot


U Zagrebu se očekuju vrlo niske temperature tijekom sljedećeg tjedna.

Screenshot


Upozorenja za petak.

Screenshot


Idi na 24sata

Komentari 125

  • Tinica30 26.12.2014.

    Ja ne volim snijeeeeeeeg...ova zima je savršena za meneee. I neka tako i ostane! :-D

  • LjubasMirela 26.12.2014.

    bilo je i vrijeme!!!

  • jožek2 26.12.2014.

    Već se tjedan dana piše i govori o velikom zahlađenju i snjegu ali bojim se da neće naše službe za čišćenje i održavanje cesta iznenaditi i zateći nespremne, te će zavladati potpuni kaos i zastoji kao i obićno svake godine i kod 5. cm snjega.

Komentiraj...
Vidi sve komentare