To je to što me zanima!

Šlogar rekao da je padala kiša, a nebo je bilo vedro

Beskućnik Mladen Šlogar (61) rekao je u svom iskazu sucu da je noći nakon što je ubio Ivanu Hodak padala kiša. No, i tu tvrdnju su srušili
Vidi originalni članak

Beskućnik Mladen Šlogar (61) rekao je u svom iskazu sucu da je noći nakon što je ubio Ivanu Hodak padala kiša. No, njegovu tvrdnju srušili meteorolozi jer 6.listopada prošle godine meteorološke karte nisu zabilježile ni jednu padalinu na području Zagreba. Ivanin otac Zvonimir smatra da Šlogar nešto skriva.
- On ako je ubio, ubio je po nečijoj instrukciji i naredbi. Ako nije ubio, onda je podmetnut, da se stvar pomuti do kraja - zaključio je Zvonimir Hodak.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • kontesa nera_1 08.10.2009.

    snork ...u pravu si!Ne treba biti jako pametan da vidi da mu ionako nitko ne vjeruje pa namjerno blebeta gluposti,a odvjetnik ako ga oslobodi bit ce faca.

  • plavuša13 08.10.2009.

    Sucut Hodakovima jos jednom.Gospodine Hodak Progovorite vec jednom najvecu cijenu ionako ste vec platili.Sta vam jos mogu uzeti?Nista-samo mozete prave krivce istjerati pred lice pravde.

  • valuta 08.10.2009.

    ne mogu vjerovati... ovdje se mnogi čude što su žiline izjave kontradiktorne???!!! pa nije pred Bogom da će pričat istinu, nego ubojica pred sudom, haloooooo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare