To je to što me zanima!

Slomio je kičmu susjedovu psu jer je trgao kunićnjak

Vasnica je pustila svog psa na ulicu. Pas je ušao u dvorište Mate Živkovića i otišao u boks sa zečevima. On ga je vidio te uzeo kosir i ubio psa
Vidi originalni članak

Izabela Matanović (13) iz Bošnjaka pored Županje pustila je u četvrtak svo psa 10 minuta bez nadzora da se istrči po dvorištu.
No belgijska ovčarka Arisa stara 14 mjeseci otišla je u dvorište susjeda Mate Živkovića i trgala vrata na boksu s kunićima. Mato ju je kosirom nekoliko puta udario po leđima i slomio joj kralježnicu. 
- Arisa je krajnjim naporom vukla stražnje noge, a kralježnica joj je iskočila - kaže Željko Matanović (37), umirovljeni vojnik i poznati slavonski uzgajivač dalmatinera.
- Prije nekoliko dana Arisa mu je  uzela dva kunića. Ponudio sam nadomjestiti mu gubitak, no on je rekao da je to zanemarivo. Zato mi nije jasno zašto je sad zatukao psa - kaže Željko i dodaje kako ga brine što njegova kći Izabela već dva dana plače i sebe okrivljuje za Arisinu smrt.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • bluesky 31.10.2009.

    tko je gazda u dvorištu sad se valjda zna ak je neko svoj na svome to sam onda ja.u mom dvorištu ,na mom pragu SVAKOG AGRESORA illi životinjskog ili ljudskog treba zatuć.kraj priče.pa onda razmišljajte kako ćete otjerat potomka vuka od 60 kila goloruki.pas ne razmišlja kao čovjek, i da, ova mala je pogriješila jer je psa ostavila bez nadzora.što sam više s ljudima to više volim svog psa znate tu izreku ali isto tako često zaboravljamo da pas bez nadzora je kao i dijete a kako roditelj odgovara za svoje dijete tako i vlasnik za svog psa .i točno cura može sebe kriviti za svoju grešku.čovjek je branio svoje vlasništvo na svom pragu i ima potpuno pravo.jeli bilo prekomjerne sile to neka odluči sud ako dođe do njega.

  • svila22 31.10.2009.

    psi mi rastrgli tridesetak kuniča uh što bi ja bio sretan da sam ih ulovio.nahranio bi ih njihovim očima

  • miki-zg 30.10.2009.

    Odličan primjer da su ljudi najveće životinje jer za razliku od životinje ne mogu biti licemjerne.... Prije nekoliko dana Arisa mu je UZELA dva kunića. PONUDIO SAM MU NADOMJESTITI MU GUBITAK....... sad je ovaj dotični (kojeg ne opravdavam, ali na njegovoj sam strani zbog licemjerja ovog vlasnika psa) možda ponudio nadomjestiti gubitak psa zašto onda ti nisi prihvatio nadomjestak? Licemjerje !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare