To je to što me zanima!

Slomio je nogu, no igrao je utakmicu do samoga kraja

Nemanja Babić je tijekom utakmice američkog nogometa slomio nogu. Nije želio propustiti tu utakmicu. Noga je bila natečena, a kost stršala
Vidi originalni članak

Nemanja Babić (23) iz Dalja kod Osijeka je tijekom utakmice američkog nogometa između daljskog kluba Teutoburgium Pitbulls i zagrebačkih Raidersa slomio nogu, a da to nije ni znao.
- Šibao nas je adrenalin jer smo jako željeli pobijediti. Odmah na početku nezgodno sam stao, nešto je puklo i presjeklo me u stopalu. Nisam se htio obazirati, iako me boljelo. Nije bilo šanse da propustim utakmicu. Kad mi je adrenalin popustio nakon utakmice, šepao sam i imao što vidjeti. Noga je bila jako natečena, a kost stršala van. Sutradan sam otišao k liječniku te mi je rekao da sam slomio petu i da mi je kost pukla na dva mjesta - kaže Nemanja, potpredsjednik kluba Pitbulls, koji ima 20 članova. Nemanja dva mjeseca mora strogo mirovati. Dodaje da ih svi zezaju zbog sporta kojim su se odlučili baviti i da  treniraju nešto “normalno”, ali oni nemaju nikakvu namjeru odustati.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • DETE--KRETEN 28.03.2009.

    svaka cast adminu sto je izbrisao komentare od osoba koji ne pripadaju normalnim ljudima i razmisljanjima ali mi nesto sto mi neda mira a da toj osobi ne odgovorim. On mi je prijatelj i igramo zajedno u istom klubu za iste pitbull-ove a njegov tata je imao jako tesku prometnu i jedva ostao ziv u tim godinama koje su navedene tako da i to bude jasno

  • choobra 28.03.2009.

    Da ne bude zabune zbog obrisanih komentara, samo sam kritizirao one koji su nacionalno vrijeđali dečka. Želim mu sve najbolje, da brzo ozdravi i opet rasturi purgere. Pozdrav iz Slavonije!

  • choobra 28.03.2009.

    Zašto brišete moj komentar? Obrišite komentar ovog Osječanina35 ! Ovaj članak govori o sportu i hrabrosti dečka, a ovaj se odmah vraća na 1991 i poziva na mržnju. To vam i odgovara. Gade mi se takvi ljudi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare