To je to što me zanima!

Slomio se: Pistorius uši pokrio rukama da ne čuje svjedočenje

Suđenje olimpijskoj i paraolimpijskoj zvijezdi počelo je u ponedjeljak. Rekao je kako se ne osjeća krivim za ubojstvo djevojke Reeve Steenkamp u veljači prošle godine
Vidi originalni članak

Suđenje Oscaru Pistoriusu za ubojstvo djevojke Reve Steenkamp nastavljeno je u četvrtak, a svjedočio je njegov susjed. Radiolog Johan Stipp, koji živi pored Pistoriusove kuće, ispričao je da je čuo pucnjavu te je odmah uletio u kuću paraolimpijske zvijezde.

Pistorius se tijekom suđenja potpuno slomio. Njegov susjed je pred sudom govorio o cijeloj situaciji tog kobnog dana kada je Reeva ubijena, a Pistorius se skučio u optuženičkoj klupi.

- Uletio sam u kuću te sam pronašao Pistoriusa kako kleči pored Reeve i moli se da preživi. Tijelo je bilo na dnu stepenica i bilo je očito da je Reeva zadobila smrtonosne ozljede - rekao je Stipp na sudu. 

- Upucao sam je. Mislio sam da je provalnik i upucao sam je - ponovio je susjed Pistoriusove riječi. Tijekom njegova svjedočenja paraolimpijac se u klupi skroz sagnuo te je u jednom trenutku pokrio uši kako ne bi čuo sve što govori.

Johan Stipp rekao je na sudu kako je pokušao pomoći Reevi, ali je već bilo prekasno. Dodao je kako nije ni znao tko je Pistorius dok svjetski mediji nisu objavili priču, javlja Daily Mail

Suđenje olimpijskoj i paraolimpijskoj zvijezdi počelo je u ponedjeljak. Rekao je kako se ne osjeća krivim za ubojstvo djevojke Reeve Steenkamp na Valentinovo prošle godine. Pistorius je priznao da je ubio djevojku, ali tvrdi kako je mislio da je uljez. Ako ga proglase krivim za ubojstvo s predumišljajem, prijeti mu doživotni zatvor.

Idi na 24sata

Komentari 104

  • 07.03.2014.

    ..a koji dio priče nije htio čut..hahaha...smeće jedno...nažalost kasno za kajanje...doživotna - kad "druge" nema u zakonu...

  • nopliz, nopliz 06.03.2014.

    ne zaslužuje van iz zatvora više nikad ....

  • Felga_1 06.03.2014.

    Imat će vremena razmišljati o tome što je napravio. Moraju ga osuditi i da nije kriv, narod to očekuje. Tko zna što se čovjeku motalo po glavi. Samo me čudi kako može, ako je kriv, imati godinu dana miran san. Ne vidim da je grižnja savjesti na njemu ostavila traga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare