To je to što me zanima!

Slon iz zoološkog vrta ubio je trenericu, 'zgnječio' ju do smrti

Zoološki vrt Knoxville privremeno su zatvorili, ali su u nedjelju ipak otvorili sve osim dijela gdje su slonovi. Slon je ubio trenericu Stephanie James (33) u Tennesseeju
Vidi originalni članak

Slon Eddie težak 3,6 tona ubio je u subotu trenericu Stephanie James (33) u zoološkom vrtu u Tennesseeju nakon što ju je pribio uza zid te ju 'zgnječio' do smrti. Zoološki vrt Knoxville privremeno su zatvorili, ali su u nedjelju ipak otvorili sve osim dijela gdje su slonovi. Glasnogovornik zoološkog vrta izvijestio je kako je ženina smrt ništa više nego nesretni slučaj. 

- Bio je to jako težak dan za sve nas, ali naše je osoblje profesionalno te su nastavili sa svojim obavezama - rekla je Tina Rolen, direktorica zoološkog vrta. Dodala je kako je istraga nesretne smrti još u tijeku te smatra da uzrok napada nije Eddiejevo agresivno ponašanje, piše Daily Mail. Eddie je jedan od tri slona u tom zoološkom vrtu. Rolen kaže da su teško ozlijeđenu Stephanie prevezli u obližnju bolnicu, gdje je preminula od ozljeda. Slona Eddieja neće kazniti.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • regan 16.01.2011.

    koliko znam treneri za životinje služe da životinju pripreme i prodaju u cirkus.a slonu se valjda nije išlo cirkusirati.

  • user_38602 16.01.2011.

    ima tu nesto vise......zao mi zene ali:(((((.....pustite zivotinje na miru, trenerica ?? sta ga to ona trenira??

Komentiraj...
Vidi sve komentare