To je to što me zanima!

Slon je surlom podigao kamen i pogodio curicu: Umrla u bolnici

Sedmogodišnja djevojčica preminula je nakon bizarne nesreće u zoološkom vrtu u Maroku. Zajedno sa obitelji htjela se fotografirati blizu slona, a on ju je pogodio kamenom
Vidi originalni članak

Sedmogodišnja djevojčica umrla je u nesreći u zoološkom vrtu u Maroku nakon što ju je slon pogodio kamenom. Zajedno sa svojom obitelji željela se fotografirati u blizini životinje, no tada je slon uzeo veliki kamen u surlu i bacio ga u zrak pogodivši djevojčicu u stražnji dio glave.

Malena je pala u nesvijest, a umrla je u obližnjoj bolnici, piše Daily Mail

Očevici tvrde da je otac dignuo djevojčicu na svoja ramena i stao u blizini životinje, a majka ih je fotografirala.

Također dodaju i da je hitnoj pomoći trebalo jako dugo da stigne na mjesto nesreće i prozivaju zoološki vrt što nema svoju ambulantu.

- Izražavam sućut obitelji djevojčice. Naš zoološki vrt je siguran, incidenti ovakvog tipa su rijetki i neobični - rekao je glasnogovornik ZOO vrta. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • anovi21 14.08.2016.

    jesu i ovu jadnu životinju ubili zbog ljudske gluposti?

  • ella123xD 29.07.2016.

    Zašto ići gledati nedužne životinje u kavezima uopće ,zar nije jeftinije provesti kroz kakav opasan zatvor i naplaćivati ulaznice ...žao mi je djeteta naravno ali zoo-e treba ukinuti.Trebalo bi s etičke strane a s druge ...puno vrsta bi dosad izumrlo ..nije čovjek pametan.

  • Nevile 29.07.2016.

    Dobro da nije netko odrasli stradao

Komentiraj...
Vidi sve komentare