To je to što me zanima!

Slovak se zabio u auto na A1, teško ozlijeđeni žena i dijete

Nesreću je prouzročio Slovački državljanin (21) koji je upravljao Peugeotom. Udario je u Seat čeških registracijskih oznaka koji je usporavao zbog kolone vozila
Vidi originalni članak

U lančanom sudaru triju vozila na autocesti A1 u ponedjeljak se oko 8,30 sati teško ozlijedila Slovakinja (31), dok je lakše ozljede zadobilo trogodišnje dijete iz Češke. 

Nesreću je prouzročio Slovački državljanin (21) koji je upravljao Peugeotom te je na 32. kilometru autoceste u smjeru juga, zbog ne držanja potrebnog razmaka udario u Seat čeških registracijskih oznaka koji je usporavao zbog kolone vozila. Seat je potom udario u Audi, njemačkih registarskih oznaka. Protiv 21-godišnjaka će biti proslijeđena kaznena prijava.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • JosipPavlić 07.08.2012.

    hvala bogu da nema mrtvi

  • japanokinez 07.08.2012.

    Ništa čudno, sinoć ispred mene na A6 baulja mađar u mercedesu po sredini, pa malo lijevo, pa malo desno, pa opet hvata sredinu, pa jedva ulazi u tunel, ne možeš ga prestić da si Bog. Nekako mu zablicam iako je zabranjeno, pa mu zasviram, a on se onako trgne i uhvati pravac. Kad sam prošao pored njega, svi unutra spavaju i vozač onako naslonjen na staklo, totalno ne prisutan u vožnji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare