To je to što me zanima!

Slovenac s 2.27 promila vozio suprotnim smjerom po Puli

Vozač je odmah uhićen i doveden u posebne prostorije policijske postaje do otrežnjenja i dovođenja na nadležni sud, a upravljao je BMW-om slovenskih registarskih oznaka
Vidi originalni članak

Slovenac je pod utjecajem alkohola vozio u suprotnom smjeru u Puli u Trinajstićevoj ulici u subotu 22. veljače. Upravljao je BMW-om slovenskih registarskih oznaka, a kontrolom je utvrđeno da imao 2.27 promila alkohola u krvi.

Vozio je Trinajstićevom ulicom u smjeru Ulice 43. istarske divizije, a kretao se zabranjenim smjerom, odnosno ulicom namijenjenoj isključivo za promet vozila iz suprotnog smjera. 

Vozač je odmah uhićen i doveden u posebne prostorije policijske postaje do otrežnjenja i dovođenja na nadležni sud.

Incident sa Slovencem u Međimurju

U nedjelju oko 1,55 sati iza ponoći međimurski su policajci doživjeli neugodnost s pijanim 27-godišnjim slovenskim državljaninom, koji ima stalni boravak u Hrvatskoj, kojeg su zaustavili u Štrukovcu, prilikom kontrole prometa. Prilikom nadzora slovenski državljanin počeo je verbalno vrijeđati policajce. 

Unatoč upozorenju, nije prestao s vrijeđanjem. Kad mu je rečeno da je uhićen te da pođu s njima u postaju, on je nasrnuo na njih. Ubrzo je savladan. Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je vozio Clio slovenskih oznaka pod utjecajem alkohola 1,2 promila. 

Odveden je kod dežurne sutkinja Općinskog suda iz Čakovca, koja ga je nakon saslušanja pustila. Policija će Općinskom državnom odvjetništvu prijavu za kazneno djelo napada na službenu osobu dostaviti.  U događaju 27-godišnji vozač nije ozlijeđen, dok su policijski službenici lakše ozlijeđeni. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • RI051_1 26.02.2020.

    Nebi se oni meni vozikali po HR , imaju deželu i nek tamo i budu

  • 25.02.2020.

    Buahahaha taj ce dobiti 50 tisuca kuna kaznu i zabranu vožnje par godina

  • 25.02.2020.

    nije on pio nego se dezinficirao zbog korone

Komentiraj...
Vidi sve komentare