To je to što me zanima!

Slovenac se jahtom od 12 metara nasukao na stijene

Nitko od putnika na jahti nije se ozlijedio, a šteta na jahti je golema. Slovenski turist vozio se jahtom u blizini mjesta Valbiska na otoku Krku
Vidi originalni članak

Slovenski turist vozio se svojom 12 metara dugom jahtom u blizini mjesta Valbiske na Krku. Na brodu su s njim bili i njegova djeca te supruga. Oko 3 sata u četvrtak nasukao se na oštre stijene.
- Poziv smo zaprimili oko 3.30 i smjesta otišli na mjesto nesreće. Na jahti je bio bračni par s dvoje djece. Muškarac nam je rekao kako je uključio autopilot. No ubrzo je shvatio da se jahta približava obali pa ga je htio isključiti. Autopilot je nastavio i dalje raditi te se nije dao isključiti. Plovilo se tada nasukalo na stijene - kaže Yasin Buweden, koji radi u službi za pomoć na moru.
Nitko od putnika na jahti nije se ozlijedio, a šteta na luksuznom plovilu slovenskog turista je velika.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Goge61 29.08.2008.

    Nije za guske sijeno!!!!!

  • justicia 28.08.2008.

    Da, da,\" autopilot se nije mogao isključiti\". HA, HA! Ovaj janez je isti kao i većina novopečenih bogataša. Pregazit\' će kupače, razbiti brod, potopit\' se, ali neće priznati da je neznalica i da je prvi put na brodu. Jednostavno: ako ne možeš isklčjučiti pilota, ugasi motor.. ( dobro da nije nekog ubio, seljačina).

  • nebojsacolic 28.08.2008.

    Sta si dosa lupat nase lipe stini,jeba te caca...

Komentiraj...
Vidi sve komentare