To je to što me zanima!

Slovenci žele referendum o sporazumu s Hrvatskom

Slovenska ljudska stranka (SLS) tvrdi da se zalaže za skori ulazak Hrvatske u Europsku uniju, ali bez uzimanja slovenskog teritorija i mora
Vidi originalni članak

Slovenska ljudska stranka (SLS) u subotu je u središtu Ljubljane počela prikupljati potpise za referendum o sporazumu s Hrvatskom. Tvrde da se zalažu za što skoriji ulazak Hrvatske u Europsku uniju, ali bez uzimanja slovenskog teritorija i mora. Predsjednik SLS-a Radovan Žerjav smatra da sporazumom Pahora i Jadranke Kosor Slovenija nije dobila izlaz na međunarodne vode, te da slovenska javnost mora znati što su dogovorili. Za raspisivanje referenduma potrebno je prikupiti najmanje 40.000 potpisa.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • superpolicajac 19.09.2009.

    ma nek se gone nekam već jednom i oni i njihova evropa. dokle će nas ucijenjivati i dokle ćemo tolerisati i siliti u tu tvorevinu . stvarno mi nije jasno zašto se guramo u tu europu. treba je definitivno otkazat pa ćete vidjeti panike u janeza.

  • boys 19.09.2009.

    evo jedan kratak vic >šeta slovenska obitelj slovenskom obalom

  • iwancica21 19.09.2009.

    referendum da mi njima ne uzmemo!?! pa kak da im uzmemo kad nije njihovo. ako ćemo tako, nek pogledaju kartu austrougarske i nek vide koliko su imali mora. ipak je to bilo prije juge.

Komentiraj...
Vidi sve komentare