To je to što me zanima!

Slovenija, Bugarska i UN su pozdravili Hadžićevo uhićenje

Američka ambasadorica pri UN-u, Susan Rice, Srbiji je čestitala na društvenoj mreži Twitter. Borut Pahor čestitao je Srbiji, a posebno predsjedniku Borisu Tadiću
Vidi originalni članak

Iz svijeta stižu reakcije i čestitke Srbiji zbog uhićenja Gorana Hadžića. Glasnogovornica bugarskog ministarstva vanjskih poslova u izjavi je pozdravila uhićenje kao ''rezultat dosljednih napora srpskog rukovodstva'' te istaknula da je uhićenje važan korak na europskom putu Srbije, piše Blic.

Slovenski premijer Borut Pahor pohvalio je srpske vlasti i predsjednika Borisa Tadića. Glavni tajnik UN-a, Ban Ki-Moon čestitao je je srpskom predsjedniku i vlastima na vodstvu koje su pokazali kako bi se okončala nekažnjivost optuženih za kršenje humanitarnog prava.

Američka ambasadorica pri UN-u, Susan Rice, na društvenoj mreži Twitter napisala je kako je uhićenje Gorana Hadžića prekretnica za Međunarodni sud za ratne zločine u Haagu i prilika za ispunjenje pravde. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • jurefrancetic 20.07.2011.

    Ma kome to ova zločinačka organizacija UN ima čestitati?Krivi su kao i Srbi i u Hrvatskoj i u Bosni i Hercegovini.O Africi drugom prilikom.

  • ironmaiden 20.07.2011.

    Iskreno, zaboli me za njim. Samo kada će narodi na prostoru bivše Jugoslavije, odnosno svih balkanskih zemalja shvatiti, da smo mi svi samo jedna tabla, nama svima poznate igre "monopol", i da nas svi kupuju, prodaju, dijele i jebu kako koji hoće. A mi kao kojekakve ovce svima im to dopuštamo. Udružujemo se sa imbecilima. Pogledajte samo one smiješne face, perike i ciperke u haškom sudu kakve nose, pa recite da li su normalni. Svi smo mi žrtve, a ratni zločinci su kolaterarna šteta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare