To je to što me zanima!

Slovenija: Dječak (4) u snu si otključao i šetao gradom

Prolaznik je zatekao dječaka na ulici slovenskog gradića Sevnica. Odveo ga je na policiju, te je po njega došla majka. Utvrdili su da često mjesečari
Vidi originalni članak

Prolaznik je oko dva sata poslije ponoći u noći na četvrtak u slovenskoj Sevnici pronašao 4-godišnjaka kako luta ulicom. Odveo ga je na policiju, a par sati kasnije po dječaka je došla majka. Policija protiv nje neće podići kaznenu prijavu jer se ispostavilo da dječak često mjesečari, što je potvrdila i socijalna služba. Vjerojatno je u snu otključao vrata, budući da su ključevi bili u bravi, i izašao iz stana. Liječnik je pregledao dječaka i nije našao nikakve znakove zanemarivanja, pa su ga vratili majci. Policija će državnom odvjetništvu podnijeti izvješće.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • mama10000 02.10.2009.

    djete mjesecari............... ;-\\ sta jos......... ako vec znaju zasto ostavljaju ljuc na vratima? A lanac jeli postoji? Ja ne bih samo tek tako nasjela....................vec najprije proucavala u bolnici s kamerama tjedan dana istinitost mjesecarenja i njegov intenzitet. Pa ako roditelji nisu sposobni osigurati sigurnost (ili ih ne interesira skinuti kljuc s vrata) , onda mu osigurati sistemom zakona (govori se o multiplikaciji takvih dogadjaja... zasto istrazivanja nisu vec poduzeta?)

  • 25sat 01.10.2009.

    Da je šetao još pola sata prešao bi cijelu Sloveniju

  • shorty 01.10.2009.

    čemu se čudite?i ja sam mjesečarila i posvuda hodala pa tako i izvan kuće otišla par puta!!! i nisu tu bili krivi moji nego mjesečarstvo!! svašta sam radila i po kući stvari nosila i na svakakvim mjestima u kući spavala!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare