To je to što me zanima!

Slovenka skrivila prometnu u Poreču i ugrizla policajca

Prometna nesreća dogodila se u Poreču, a dolaskom policije je nastala mala drama jer je slovenska državljanka odbila alkotest te počela vikati na policijske službenike, a jednog je i ugrizla
Vidi originalni članak

U subotu oko 18 sati se u Ulici Mate Vlašića u Poreču dogodila prometna nesreća kada je 34-godišnja slovenska državljanka upravljala automobilom Peugeot, slovenske registarske oznake te je dolaskom do raskrižja s kružnom tokom prometa i Ulice Mate Vlašića zbog neprilagođene brzine prednjim dijelom udarila u automobil Renault, pulske registarske oznake kojim je ispred nje upravljao 57-godišnjak. 

ULOVILI GA NA ULICI Porečki policajci uhitili dilera, u stanu našli kokain za prodaju

Od siline udarca, Renault je odbačen na prometni otok, a u nesreći je lakše ozlijeđena putnica, 31-godišnja slovenska državljanka. Po dolasku policije na mjesto događaja, 34- godišnjakinja je počela sa vikom i omalovažavanjem policijskih službenika, odbila alkotestiranje te je uhićena.

Unatoč izdašnim upozorenjima, žena se nije smirila te je jednog policajca ugrizla dok je drugog fizički napala. 

VOZAČ JE PREŽIVIO Vlak samljeo BMW kod Delnica, auto se još zabio u stup rasvjete

U događaju su policijski službenici lakše ozlijeđeni, a nad osumnjičenom ženom je u tijeku kriminalističko istraživanje. Kako neslužbeno doznajemo Slovenka je predana u psihijatrijsku ustanovu. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • evaroso123 22.07.2020.

    Zove se Aneta Slihović. To je njezino pravo ime i prezime. kako zivi u Sloveniji malo je korigirla ime....inace muslimanka, koja je bila u svim nekakvim kak ti big brother..i tome slicno.

  • Trump Jong Un 20.07.2020.

    Od svih udova ona ugrizla baš za spolni ud 😄

  • najiram 10 20.07.2020.

    treba utvrditi da nije bijesna...

Komentiraj...
Vidi sve komentare