To je to što me zanima!

Slovenski hakeri ponudili azil bivšem premijeru Ivi Sanaderu

Šaljivi hakeri su na stranici parlamenta ostavljali obavijeti o sazivanju nepostojećih povjerenstva. Jedna takvo trebalo je proglasiti Chucka Norrisa zapovjednikom vojske
Vidi originalni članak

Nepoznati hakeri napali su u utorak internetsku stranicu slovenskog parlamenta. Upali su na dio stranice na kojoj građani mogu postavljati pitanja i davati svoje prijedloge ili pak udijeliti pokoju kritiku. Šaljivi hakeri ostavili su obavijesti o sazivanju nepostojećih povjerenstava. Među njima je i bilo jedno o davanju azila Ivi Sanaderu. 

No, njihovim šalama tu nije bio kraj. Napisali su da će posebno povjerenstvo proglasiti Chucka Norrisa vrhovnim zapovjednikom slovenske vojske. Hakeri su sazvali izmišljeno povjerenstvo za ispitivanje kaznene odgovornosti predsjednika slovenske vlade Janeza Janše i šefa oporbe Zorana Jankovića, kao i nepostojeće povjerenstvo za ispitivanje zastupnika s lažnim svjedodžbama, piše Delo.

Hakerski napad su ubrzo otkrili te su ga u kratkom roku zaustavili. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • JerkoKC 14.03.2012.

    Damo vam ga za badava.

  • Josip62 14.03.2012.

    Slovenci imaju dovoljno svojih lopova čak su neki u rangu Ivinom.Samo oni ćute i niko ništa ne poduzima.I Janša se izborio za vlast i preuzeo važan resor a to je tužiteljstvo.Za svog mandata će srediti arhivu da nema repova za njime i slijedi selidba u Australiju.Svjestan je da tu nema budućnosti,Inače Slovenski političari i tajkuni ubrzano kradu državu i osiguravaju budućnost sebi i svojhima jer znaju da to jednom ipak mora prestati.

  • panika135 14.03.2012.

    opet nam se ivek razbahatio, hitno sankcije !!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare