To je to što me zanima!

Slovenski mediji: S. Mesić često priča 'nepromišljeno'

Slovenski 24ur piše da su tražili komentar Janšine stranke, a od hrvatskog predsjednika Josipovića da objasni izjavu o Janši. Odgovore nisu dobili
Vidi originalni članak

Ogovaranje Janeza Janše koje su snimile kamere Nove TV komentirali su i slovenski mediji. Na snimci se vidi Stjepan Mesić koji je primaknuo  glavu Josipoviću i tiho mu rekao: 'Ali taj Janša je, on meni, ne čini se baš uravnotežen'. Josipović je pokušao ublažiti stvari rečenicom da je Janšina izjava bomba za referendum. Na to se nadovezala Kosor s 'Je, je, je!'. Slovensko Delo piše da bivši predsjednik Mesić često kaže 'nešto nepromišljeno', a da se ovaj put okomio na Janšu. Dodaju da su nakon tračanja nastavili, kao da ničega nije bilo, s hvalospjevima na račun slovenske političke mudrosti i novog koraka u gradnji dobrosusjedskih odnosa. 24ur piše da su tražili komentar Janšine stranke, a od predsjednika Josipovića da objasni svoje riječi. Odgovore nisu dobili. Dodaju kako Kosor nije htjela nagađati hoće li biti mogućih problema u slovenskoj ratifikaciji hrvatskog pristupnog ugovora s EU.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • stari mudrac 08.06.2010.

    opet se bosanci bune

  • Dalekoo 08.06.2010.

    Nije da me briga ali nije li Mesic ipak bivsi predsjednik?? malo je glupo da svugdje idu bisi predsjednik, sadasnji predsjednik i predsjednica vlade... mozda bi trebali pozvat i bivseg predsjednika vlade... pa da budu dva para... Samo trose novce i nerade nista pametnog.

  • mit 08.06.2010.

    ne često nego uvijek! burduš

Komentiraj...
Vidi sve komentare