To je to što me zanima!

Slovenski političari: Mesić je prostodušan i bez ukusa

Delo tvrdi da je Mesićeva izjava nekorektna povijesna neistina te navode da je on poznat po šalama i izjavama na granici dobrog ukusa
Vidi originalni članak

Ja se još uvijek zauzimam za bilateralan dogovor o granici, ali ovakve izjave daju malo nade da će u dogledno vrijeme zavladati pamet, rekao je predsjednik parlamentarnog odbora za vanjsku politiku i nekadašnji ministar vanjskih poslova Ivo Vajgl reagirajući na Mesićevu izjavu da bi Slovenci danas gledali more sa 20-kilometarske udaljenosti da nije bilo hrvatskih partizanskih jedinica koje su u teškim borbama pred kraj Drugoga svjetskog rata osvojile prostor Istre i primorja sve do Trsta. Smatra kako su se govori hrvatskih političara djelomično pretvorili u jezik mržnje. Ljubljansko Delo tvrdi da je Mesićeva izjava "povijesna neistina" i da je "nekorektna" te navode da je predsjednik Mesić "poznat po šalama i izjavama koje su često na granici dobrog ukusa". Slovenski zastupnik u Europskom parlamentu Jelko Kacin Mesića je nazvao prostodušnim.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • superpolicajac 14.01.2009.

    da istina boli. kaj su mislili da nas buju blokirali pa da ih još i volimo. a neka se oni zapitaju jesu li nas blokirali zato što nas vole.

  • boresky 14.01.2009.

    Ja neznam tko je mogao biti gori presidente,Stipo ili Jaca.......Užas živi!!!!!!

  • Knight Cross 14.01.2009.

    ma je.bo te Mesić i njegova komunistićka partija!

Komentiraj...
Vidi sve komentare