To je to što me zanima!

Slovenskom premijeru žao što je njihov arbitar dao ostavku

Premijer Miro Cerar je također rekao da je Abraham ispunio svoju obavezu te da je uklonio sve prepreke kako bi Arbitražni sud mogao dalje nastaviti s radom
Vidi originalni članak

Slovenski premijer Miro Cerar rekao je u srijedu da mu je žao što je novi slovenski arbitar dao ostavku. Cerar je također rekao da je Abraham ispunio svoju obavezu te da je uklonio sve prepreke kako bi Arbitražni sud mogao dalje nastaviti s radom. Cerar je rekao i da očekuje da će Arbitražni sud nastaviti djelovati neovisno i nepristrano te da će provoditi svoj zadatak i donijeti konačnu odluku, piše 24ur. 

Podsjetimo, samo tjedana dana nakon što je na tu funkciju imenovan, slovenski predstavnik pri Arbitražnom sudu, sudac Ronny Abraham odstupio je s dužnosti. Francuski sudac pristao je biti slovenski arbitar jer se nadao da će uspjeti vratiti povjerenje Hrvatske i Slovenije u arbitražni postupak. 

 - S obzirom da je shvatio kako se to trenutačno ne može postići, Abraham se odlučio povući iz postupka - objavio je sud. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Rollan Rollan 06.08.2015.

    Slovenci su i ovog puta pokazali licemjerstvo kakvim se poodavno krase. Nemaju oni što nama dijeliti lekcije i ucjenjivati nas. Pokazali su da savršno barataju zaplotnjačkim kombinatorikama, da ne drže do poštenog dogovora, da varaju, da iz"uglednog" suda rade lakrdiju tj. najjednostavnije rečeno da su htjeli UKRASTI teritorij koji im ne pripada, a da su toga svjesni pokazuje i činjenica da su vrbovali i radili "nečasne" radnje. Sa takvima ne treba imati posla i takvima treba pokazat gdje imje mjesto. Kod nas u Zgb postoji izreka "3 kranjca en d..." - nekad mi nije bilo jasno zašto je to tako rečeno.

  • kokaza5 06.08.2015.

    Vidio sudac da ima razloga za nepovjerenje Hrvatske, odlučio sačuvati obraz. Bravo za gosp. Abrahama.

  • škver 06.08.2015.

    nikada svi ljudi nisu isti.ovaj nije na prodaji.svatio i odustao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare