To je to što me zanima!

Slučaj Indeks: 'Novac mi je darovao tast za stepenice'

Mladen Budor se branio na Sudu u Zagrebu. Kaže da je zarađivao samo na skriptama te da je 5000 eura dobio od oca i punca za stepenice
Vidi originalni članak

Mladen Budor, trećeoptuženi u slučaju Indeks, je u ponedjeljak iznio svoju obranu na Županijskom sudu u Zagrebu. Rekao je kako je on apsolvent na Prometnom fakultetu na kojem mu je ostao još samo jedan ispit. Dodao je kako su mu u akciji Indeks uzeli indeks i onemogućili mu daljnje studiranje.
- Često sam blefirao da mogu sve napraviti pa su kolege to i vjerovale. No nisam vjerovao da će me takav blef dovesti na ovaj stolac - kaže apsolvent koji je studirao sedam, osam godina. Za to se vrijeme zbližio s profesorima, a tijekom studiranja je skupljao pitanja i odgovore na prijamnim ispitima. Tako je napravio "Skriptu sigurnoga puta" s 40 pitanja i odgovora za prijamne ispite.
- Samo sam prodavao skripte i zarađivao na njima. Sve što mi se dogodilo shvatio sam kao upozorenje da to više ne radim pa sam skripte stavio na internet da svima budu dostupne - branio se Budor. Također je dodao da je 5000 eura, koje je policija našla kod njega, dobio od oca i punca kako bi napravio stepenice u kući. Budor je odbacio svih pet točaka optužnice i na kraju je zaključio kako je utučen jer mu se na teret stavljaju stvari koje nije napravio.  

Idi na 24sata

Komentari 3

  • nixxx 12.05.2009.

    poznam lika osobno i uopće ne znam kako je upao na fax, pa čak i uz \"plaćanje\", a još manje mi je jasno kako je apsolvent s jednim ispitom. Nevjerojatno, nesposoban je za sve, jedan je od onih koje su svi \"koksali\" po glavi, ali očito se kretao u pravim krugovima pa je stekao \"znanja\".

  • melanie 11.05.2009.

    A ne! Nije mu to \"pouka\". Takvu \"čunku\" treba dobro provjerit. Jedan od onih \"nisam ja, nisam ja\"!

  • korki 11.05.2009.

    Dovoljno mu je vidjet facu nevinasca....

Komentiraj...
Vidi sve komentare