To je to što me zanima!

Slučaj Pukanić: Muškarac s fotorobota je Milovanović?

Policija sumnja da je bjegunac Željko Milovanović (42) osoba s fotorobota ubojice Ive Pukanića. No, to će znati sa sigurnošću tek kad ga uhvate
Vidi originalni članak

Policija ima novih saznanja u svezi ubojstva Ive Pukanića i Nike Franjića, no ništa što bi mogla podijeliti s javnosti, kazao nam je u subotu načelnik Ureda ravnatelja policije Krunoslav Borovec. Kazao je i kako još nisu identificirali osobu s fotorobota.
Kako doznajemo, policija sumnja da je osoba s fotorobota jedan od dvojice osumnjičenih za kojima se još traga, no ne Bojan Gudurić, kako se dosad pisalo. Željko Milovanović (42) visok je oko 180 centimetara, ima kukasti nos i jako izražene jagodične kosti. Prema slici koja je na tjeralici, policija teško može nagađati o njegovu profilu. Tek nakon što ga uhvate i obave prepoznavanje, moći će sa sigurnošću utvrditi je li upravo Milovanović osoba s fotorobota ili nije. Doznajemo da je Opel Corsa koju su rabili atentatori ostavljena na križanju Bosanske i Buconjićeve ulice u Zagrebu, stotinjak metara od Ilice 107, gdje je Pukanić živio. Policija ju je pronašla 30. listopada, isti dan kad su uhitili Mataniće i Mafalanija. Vjeruju da su je rabili atentatori kako bi motrili žrtvu. Stanari Buconjićeve kažu da su nekoliko dana prije uhićenja primijetili da bijela Corsa 3-4 dana zaredom stoji parkirana na istome mjestu. Vozača nisu vidjeli.




MILOVANOVIĆ UMIJEŠAN U LIKVIDACIJU 6-ČLANE OBITELJI
Željka Milovanovića (42) srbijanska policija sumnjičila je da je umiješan u likvidaciju šesteročlane obitelji Salma u Horgošu 2005. godine. Nandor (36) i Neli Salma (34) te njihova djeca Betina (12) i David (9) ubijeni su pištoljem, a Nandorovi roditelji Janoš (67) i Jolika (65) su zaklani.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Dakox 09.11.2008.

    Kad oni misle sa ovim zavrsit???Nikad!!! Pa dajte uhvatite ga strpajte u zatvor i neka trune do kraja zivota.

  • Zerlu 09.11.2008.

    seta frajer exYU, puca, kolje, dize dinamitom, a nitko ga ne moze naci.. u medjuvremenu lovite neke sitne ribe, kome vi prodajete kifle, sredite to i brzo rjesiti neki drugi slucaj..

  • stoka1 09.11.2008.

    i sljepac vidi da nije on na foto robotu

Komentiraj...
Vidi sve komentare