To je to što me zanima!

'Slučajno' je otkriveno: Julian Assange optužen u SAD-u

WikiLeaks je napisao: "Američko ministarstvo pravosuđa otkriva 'slučajno' postojanje tajnih točaka optužnice ili planova o takvim točkama optužnice protiv direktora WikiLeaksa Juliana Assangea"
Vidi originalni članak

Julian Assange, utemeljitelj WikiLeaksa, koji je objavio 2010. brojne tajne američke dokumente, optužen je u SAD-u, objavio je WikiLeaks u četvrtak navečer. 

Tužitelji su neoprezno, u okviru drugog slučaja, otkrili postojanje te optužnice koja je trebala biti tajna, kazala je organizacija. 

Točna priroda točaka optužnice protiv Assangea nije zasad poznata. 

Na Twitteru je WikiLeaks napisao: "Američko ministarstvo pravosuđa otkriva 'slučajno' postojanje tajnih točaka optužnice ili planova o takvim točkama optužnice protiv direktora WikiLeaksa Juliana Assangea, u onome što se čini greška u kopiranju i spajanju u drugom slučaju, koji se također istražuje u istočnom okrugu Virginije". 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • intellectus 16.11.2018.

    Koliko se sjećam tadašnji Predsjednik je bio demokrat Obama

  • Akull 16.11.2018.

    Nedaj se Đulijan......

  • ŠtangaŽelezni 16.11.2018.

    Čuj to američko ministarstvo pravosuđa otkriva 'slučajno' postojanje tajnih točaka optužnice bla,bla,bla pa oni slučajno pobiju milijune ljudi i jbg to je kolateralna šteta, sud za ratne zločine kad su oni u pitanju ne priznaju zbljuv ma aj bok

Komentiraj...
Vidi sve komentare