To je to što me zanima!

'Dobio sam tisuće poruka, ne mislimo svi isto i to je dobro...'

Očito je moje kratko i iskreno obraćanje da ovako dalje ne možemo izazvalo salve komentara i izljeva osjećaja. Jednako hvala onima koji su me kudili, kao i onima koji su me podržali, kaže Škoro
Vidi originalni članak

Predsjednički kandidat Miroslav Škoro nakon jučerašnje kandidature danas se oglasio putem svoje službene Facebook stranice. Rekao je kako je, nakon što je objavio da ide u utrku za predsjednika dobio na  desetke tisuća poruka i poziva.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Očito je moje kratko i iskreno obraćanje da ovako dalje ne možemo izazvalo salve komentara i izljeva osjećaja. Jednako hvala onima koji su me kudili, kao i onima koji su me podržali. Jedino razmjenom stavova možemo napraviti bolji svijet, kaže Škoro.

ORBAN S TAMBURICOM Miroslav Škoro napao Kolindu, Milanovića, Ivana Pernara...

U svojoj objavi objašnjava i da ne misle svi isto naglašavajući kako je to dobro:

POLITOLOZI SECIRALI PROGRAM 'Miroslav Škoro bi veće ovlasti nego što ih je imao Tuđman...'

- Nastavimo razgovarati jer do sada nismo razgovarali uopće. Razgovarajmo i slušajmo jedni druge i to će nas odvesti na pravi put. Jučerašnje Evanđelje po Luki govorilo je o tome kako je i Isus tražio potvrdu svog identiteta i obrazlagao smisao svog života. Na dobrom smo putu. Hvala svima od srca, piše Škoro čestitavši na kraju svoje objave imendan svima onima koji su ime dobili po Ivanu Krstitelju. 

Idi na 24sata

Komentari 195

  • Konoba Ždrilo 24.06.2019.

    Napokon pravi klaun, koji zna nasmijati puk za razliku od dosadašnje zabavljačice, premda će učinak biti ravan nuli kao i do sada, osim za klaunov račun!

  • portirije 24.06.2019.

    svima kojima smeta crkva, patite. dokle god smo mi katolici u većini. nećete, razbojnici, uništavati našu tradiciju. bez obzira na cijenu. nećemo vam dati.

  • 24.06.2019.

    Najbolje bi bilo da se kandidiras za voditelja crkvenog zbora, to ti je ionako struka pa eto mozes po cjele dane biti u crkvi, moliti i pjevati

Komentiraj...
Vidi sve komentare