To je to što me zanima!

Službeno vozilo splitski policajci parkirali na zebri

To se događa u središtu Splita, a imaju parking koji je poluprazan, javlja naša čitateljica koja dodaje da je riječ o raskrižju triju prometnica
Vidi originalni članak

U središtu Splita ispred Druge policijske postaje naš čitatelj Igor Novak uhvatio je policajske djelatnike koji su svoje službeno vozilo parkirali točno na pješačkom prijelazu.
- Iako iza postaje postoji dovoljno mjesta, policajci se obavezno parkiraju na zebri. Zamislite da to napravi netko od građana. Ne bi se baš lijepo proveo. Prekršaj pred očima policije - kaže Novak. Dodao je kako rijetko kada prođe tom cestom, a da tamo nema njihova automobila i kako je riječ o čistoj bahatosti. Još jedna naša čitateljica je javila da se sve to često ponavlja. Prema njenim riječima slična situacija bila je i u srijedu u 7 i 15 sati. Tada je isto vozilo ostavljeno na istom mjestu, a malo dalje na trotoaru i policijski kombi. Naša čitateljica dalje navodi kako je to raskrižje s tri ulice i da je zato opasno za pješake. I sve to dok je susjedni, rezervirani, parking poluprazan. U najstrožem centru Splita!

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Claudio_1 17.10.2007.

    LJUTA!, rečeno - učinjeno, hvala sto ste nadopunili priču, upravo to očekujemo od naših čitatelja.

  • LJUTA1 17.10.2007.

    Ma čita li tko od odgovornih ovaj portal?! Jutros u 7 i 15 ponovo je službeno vozilo ostavljeno na istoj zebri,a malo dalje na trotoaru, valda kao pojačanje policijski kombi.Iz slike nije vidljivo da je to raskrsnica na kojoj se križaju tri ulice. Susjedni za policiju rezervirani parking bilo je poluprazan. U najstrožem centru Splita! Pozdrav odgovornima!

  • theviper 16.10.2007.

    o pa nije to nista...da vidis samo di sve u splitu parkiraju...

Komentiraj...
Vidi sve komentare